Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEKAO PRAVO

Vrlić debitira za Hrvatsku u utakmici s Rusijom

Josip Vrlić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
08.11.2017.
u 07:00

Jedna je to od važnijih novosti koje se daju iščitati iz objavljenog popisa igrača na koje izbornik Ivica Tucak računa za taj susret.

Nakon nužnog čekanja od 12 mjeseci zbog toga što je igrao za drugu reprezentaciju (Brazil), Riječanin Josip Vrlić stekao je pravo igranja za Hrvatsku. Debitirat će u utakmici Svjetske lige s Rusijom, u Zadru 14. studenoga.

Jedna je to od važnijih novosti koje se daju iščitati iz objavljenog popisa igrača na koje izbornik Ivica Tucak računa za taj susret. Novak je i još jedan jugaš – branič Hrvoje Benić. Ozlijeđen je Anđelo Šetka, Sandro Sukno je na liječničkim pretragama, a poštedu su dobili Maro Joković, Ivan Krapić i Andro Bušlje.

Josip Vrlić
1/10

Jug večeras (18.15 sati, Arenasport) u drugom kolu Lige prvaka dočekuje beogradski Partizan. Beograđani imaju dobro posloženu momčad, sastavljenu mahom od mladih igrača. Jedina zvijezda im je vratar Rističević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije