Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ičići

Još im fali malo više pijeska i reflektori

Odbojka na pijesku
Foto: VL
1/6
27.08.2017.
u 00:23

– Ove godine, s obzirom na velik interes za sudjelovanje, povećali smo broj ekipa, sudionika glavnog turnira

Maleno mjesto Ičići, pored Opatije, ugostilo je i ove godine najbolje hrvatske igrače i igračice odbojke na pijesku, ali i brojne inozemne parove. Turnir je doživio svoje četvrto izdanje.

– Ove godine, s obzirom na velik interes za sudjelovanje, povećali smo broj ekipa, sudionika glavnog turnira. Dosad je u glavnom turniru sudjelovalo 12, a ove godine 16 muških ekipa. Zadovoljni smo što je i publika prepoznala kvalitetu mečeva na pijesku te se tijekom turnira, a posebno u završnici, okupljala i bodrila svoje favorite – rekao je Mladen Đorđević, organizator turnira i predsjednik kluba odbojke na pijesku Opatija.

Mladen Đorđević već četvrtu godinu uz velike napore uspješno organizira ovaj atraktivni turnir na ičićanskom kupalištu, u nadi da će druge godine imati još bolje uvijete za igru. To znači više pijeska i reflektore na glavnom terenu kako bi se utakmice mogle odigravati i u večernjim satima, što bi igračima i gledateljima pružilo znatno više ugodnosti.

Ovogodišnje izdanje turnira pripalo je Slovencima, koji su slavili u muškoj i ženskoj konkurenciji. Četvrti put turnir je osvojio Daniel Pokeršnik, a svaki put to je učinio s drugim partnerom. Ove godine do slavlja je stigao u paru s Tadejem Boženkom. U finalnom susretu bili su bolji od Aleksandra Gavrilova ženskog dijela turnira. U finalnškaraca bronca je pripala Filipu Siliću i domaćinu Ivanu Đorđeviću.

Slast zbog pobjede na ičićanskom pijesku bila je veća i zbog podebljanog nagradnog fonda turnira. S prošlogodišnjih 20.000 kuna, ove godine nagradni fond podigni putem TV prijenosa, a svi susreti turnira prenosili su se uživo putem interneta, što je dodatno podiglo atmosferu oko uzavrelog odbojkaškog terena.

U Roses Designer Outletu, pored Svetog Ivana Začretja ovaj se vikend održava pojedinačno prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na umjetnoj plaži postavljenoj na trgu unutar samog outlet cenom turniru imali su pravo sudjelovati samo oni koji nisu registrirani niti u jednom klubu odbojke ili odbojke na pijesku. Nagrade za pojedinačnog prvaka u muškoj i ženskoj konkurenciji su po 4500 kuna do toga 2000 u gotovini, a ostali iznos u poklon-bonovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije