Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ZVIJEZDA

Jedvaj: Laskaju mi pohvale, ali neću poletjeti, ne brinite se!

Hajduk Dinamo derbi (1)
Foto: Pixsell
1/6
27.02.2013.
u 23:49

– Činilo se da je zapravo Tin iskusan igrač, kojem je ovo ne znam koji po redu derbi – komentirao je Krstanović.

Prva priča derbija, barem gledano iz zagrebačkog kuta, apsolutno je 17-godišnji branič Tin Jedvaj. Golobradi mladić tek je odigrao tri utakmice za seniore, a u derbiju je plijenio pozornost potezima, ozbiljnošću i mirnoćom, kao da ih je odigrao tko zna koliko.

– Bio sam impresioniran, ali pokušavao sam na to zaboraviti. Okretao sam leđa publici... Znao sam da je na Poljudu atmosfera kao malogdje u Europi. Čestitam i hajdukovcima i svojima, ali i publici. Sretan sam, prelomili smo prvenstvo i to upravo ovdje na Poljudu! Laskaju mi pohvale, ali ne kanim odustati, radit ću da budem što bolji, neću poletjeti, ne brinite se! – blistao je Jedvaj.

Osim što je odigrao rutinirano, kod prvog pogotka asistirao je Krstanoviću.

– Lijepo mi je namjestio, ovo mi je sedmi koji sam zabio bijelima. Baš mi leže! Kad sam zabio, u sebi sam pomislio "evo još jednog!". Činilo se da je zapravo Tin iskusan igrač, kojem je ovo ne znam koji po redu derbi – veselio se Krstanović.

Zabio je, neočekivano, i Luis Ibanez, europogodak s lijevog krila. Bio je to odgovor na izjednačenje Gorana Jozinovića krajem prvog dijela. Argentinčev centaršut s lijeve strane, koji je toliko puta "opalio", ovog puta ušao je u gol... Poljud je zanijemio. Lopta mu je, istina, prešla preko noge..

– Ali je ušla! Bolje imati sreće nego nesreće – smijao se Lučo.

Kapetan Šimunić gurao je Jedvaja, davao mu upute, bodrio ga. Bila je to utakmica u kojoj su konce igre vukli – braniči!

– "Mali" igra sjajno! Strašno je to što radi sa 17 godina. Ipak, treba paziti da ne postane prepotentan, da ne poleti. Ali, dok smo tu Jerko Leko, Ivan Kelava i ja, nećemo mu to dopustiti, vodit ćemo ga na pravi put. Ima tu još dobrih mladih igrača.

Jerko Leko prvi je put slavio na Poljudu.

– Riješio sam i to! Dogovorili smo se u "kabini" da ćemo stisnuti, a da će Jedvaj biti joker... Pokazao je da je zaista perspektivan. Slična je priča bila i s Dejanom Lovrenom, bilo je nekih koji su govorili da neće biti velik igrač, pa su se prevarili. Za Tina sam odmah vidio da je kapacitet, bit će sjajan igrač! – smatra Leko.

>>Dinamu pobjeda na Poljudu nakon 6 godina, velika pogreška Bebeka

Komentara 4

Avatar javorko
javorko
07:17 28.02.2013.

e to te ja pitam,gledo sam jucer jedvaja i mali je sjajan,stvarno ima potencijala puno izvrsi potezi dodavanje uklizavanja i to.. punoooo taletiraniji od halilovica a i od kovacica ,nisu mu ni u malom prstu

OB
-obrisani-
08:00 28.02.2013.

Maminjo je car. Prodamo igrača za 10 i više milja eura i frajer odmah nađe novu zvijezdu. Jedvaj bu jednog dana prodan skuplje nego onaj panj Lovren svojedobno. Očekujem najmanje cenera i transfer u Donjeck! Čestitke Dinamu na osmom uzastopnom naslovu prvaka!

SE
senior
12:30 28.02.2013.

Tko je rođeni talent, trudi se i želi napredovati može igrati za seniore već sa 16-17 godina. Oni drugi to uče i zriju do 23-24 godine i onda postaju priučeni majstori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije