Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGENT OTKRIO

Trebao je biti glavni adut Kovača, no čelnike je šokirao zahtjevom

Anna i Robert Lewandowski
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
30.05.2018.
u 14:08

Pitanje je i kako će se postaviti Bavarci u ovoj situaciji jer igrač ima ugovor do 2021.

Robert Lewandowski želi napustiti Bayern! Njegov agent Pini Zahava čelnicima bavarskog kluba poslao je zahtjev za transfer.

– Robert smatra da mu je potrebna promjena i novi izazov u karijeri. Odgovorni u Bayernu obaviješteni su o njegovim planovima –rekao je Zahavi pa dodao:

– Njegov motiv nije novac, već poseban klub. A svaki veliki klub na svijetu volio bi da ima takvog napadača u svojim redovima. Ljudi iz Bayerna trebali bi razumjeti njegovu situaciju.

To definitivno nije dobra vijest za Niku Kovača koji bi uskoro trebao sjesti na klupu Bayerna. 

Lewandowski je ipak najbolji napadač kluba iz kojeg je još jedna odlična sezona, u kojoj je u 48 utakmica zabio 41 gol.

Pitanje je i kako će postavi Bavarci u ovoj situaciji jer Poljak ugovor ima do 2021. Ako ga odluče prodati, sigurno je da ćemo svjedočiti jednom od najvećih transfera svih vremena.

Anna i Robert Lewandowski
1/14

Komentara 7

MI
mirko0410
10:15 31.05.2018.

Samo nek ide, kaj misli da je veći od Bayerna, uzeti od Reala 80 mil. Eur-a i idemo dalje. Bayern je uvijek imal velike devetke pa bude i poslije njega.

ST
Stipan
17:25 30.05.2018.

Taj Poljačina je isto i sa borusiom iz Dortmunda radio. Saboter je prije u njegovoj domovini završio u Sibiru. Nikakav čovjek i karakter.

RO
robertbruckner
18:03 31.05.2018.

pa on je glup, zakaj je onda lani produzio ugovor do 2021??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije