Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE ZVIJEZDA

Hrvat brutalnim nokautom podsjetio na Cro Copa i najavio napad na vrh!

Foto: Printscreen Twitter
15.10.2017.
u 09:37

- Odmah sam rekao Cro Cop, jer to je bio taj udarac. Ovo je bilo upravo to, izvedba strpljivog borca koji jednostavno dovede svoje protivnike do toga.

Kakva predstava, kakva pobjeda Roberta Soldića! Glavna borba eventa najveće britanske i jedne od najvećih europskih MMA promocija i pobjeda nevjerojatno atraktivnim nokautom u prvoj minuti borbe, protiv domaćeg borca Lewisa Longa. Nije moglo bolje!

Long je pred svojom publikom podosta agresivno otvorio borbu, krećući se prema naprijed i tražeći priliku za plasirati udarac ili doći do rušenja. Roberto je to pratio i pažljivo se kretao unazad, pazeći da ne dozvoli svom protivniku priliku za ugroziti ga. Nakon nešto manje od pola minute vidimo prvi pokušaj rušenja od strane velškog borca, kojeg Roberto uspješno brani, a malo nakon toga prvi puta i on napada. I odmah poentira na najbolji mogući način, piše Fightsite.

Long je pred svojom publikom podosta agresivno otvorio borbu, krećući se prema naprijed i tražeći priliku za plasirati udarac ili doći do rušenja. Roberto je to pratio i pažljivo se kretao unazad, pazeći da ne dozvoli svom protivniku priliku za ugroziti ga. Nakon nešto manje od pola minute vidimo prvi pokušaj rušenja od strane velškog borca, kojeg Roberto uspješno brani, a malo nakon toga prvi puta i on napada. I odmah poentira na najbolji mogući način.

1/6

- Odmah sam rekao Cro Cop, jer to je bio taj udarac. Ovo je bilo upravo to, izvedba strpljivog borca koji jednostavno dovede svoje protivnike do toga. Odmah nakon borbe je skočio na kavez, gledao u mene i počeo vikati kako će biti prvak i ja mu vjerujem! Jedva čekam vidjeti napredak ovog momka, nevjerojatno je uzbudljiv - rekao je jedan od najpopularnijih MMA analitičara na svijetu, Dan Hardy i dodao:

- Bilo je opušteno i strpljivo, Roberto je pametno čekao i provodio vrijeme onako kako treba. Lewis Long je nošen publikom pokušao kontrolirao borbu i preuzeti centar kaveza. Soldić  se pametno kretao, radio je kružne kretnje kojima je sebi stvarao poziciju za taj udarac kojim je došao do pobjede. Lewis Long je doslovno došetao na taj kick, koji je bio savršeno isplaniran i jednako tako savršeno precizno pogođen. Sudac nije mogao napraviti ništa više nego uskočiti i spasiti Longa koji je bio gotov. Roberto je odmah počeo tražiti napad na titulu. Sjajna je ovo bila pobjeda i uvjeren sam kako će biti velika zvijezda u budućnosti.

Komentara 8

Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:48 15.10.2017.

čudo ga novinari nisu usporedili s nekim srpskim cetnikom

Avatar Robinzon
Robinzon
10:46 15.10.2017.

A takvi smo mi Hrvati.Brutalni

DU
Deleted user
11:52 15.10.2017.

Ako se ne varam ovaj se bori pod zastavom BiH... novinar je to trebao napisati. Ok ako i je Hrvat, to treba potencirati da se zna da je BiH domovina i Hrvata isto... iako nemaju nikakva prava i marginalizirani suu tamo žive i Hrvati i trebali bi biti jedan od tri konstitutivna naroda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije