Naslovnica Sport Borilački sport

Hrvat brutalnim nokautom podsjetio na Cro Copa i najavio napad na vrh!

- Odmah sam rekao Cro Cop, jer to je bio taj udarac. Ovo je bilo upravo to, izvedba strpljivog borca koji jednostavno dovede svoje protivnike do toga.
15. listopada 2017. u 09:37 8 komentara 9726 prikaza
Foto: Printscreen Twitter

Kakva predstava, kakva pobjeda Roberta Soldića! Glavna borba eventa najveće britanske i jedne od najvećih europskih MMA promocija i pobjeda nevjerojatno atraktivnim nokautom u prvoj minuti borbe, protiv domaćeg borca Lewisa Longa. Nije moglo bolje!

Mirko Filipović Bogata karijera Legendarni Cro Cop: Svi Mirkovi nokauti na jednom mjestu

Long je pred svojom publikom podosta agresivno otvorio borbu, krećući se prema naprijed i tražeći priliku za plasirati udarac ili doći do rušenja. Roberto je to pratio i pažljivo se kretao unazad, pazeći da ne dozvoli svom protivniku priliku za ugroziti ga. Nakon nešto manje od pola minute vidimo prvi pokušaj rušenja od strane velškog borca, kojeg Roberto uspješno brani, a malo nakon toga prvi puta i on napada. I odmah poentira na najbolji mogući način, piše Fightsite.

Long je pred svojom publikom podosta agresivno otvorio borbu, krećući se prema naprijed i tražeći priliku za plasirati udarac ili doći do rušenja. Roberto je to pratio i pažljivo se kretao unazad, pazeći da ne dozvoli svom protivniku priliku za ugroziti ga. Nakon nešto manje od pola minute vidimo prvi pokušaj rušenja od strane velškog borca, kojeg Roberto uspješno brani, a malo nakon toga prvi puta i on napada. I odmah poentira na najbolji mogući način.

1 / 6

- Odmah sam rekao Cro Cop, jer to je bio taj udarac. Ovo je bilo upravo to, izvedba strpljivog borca koji jednostavno dovede svoje protivnike do toga. Odmah nakon borbe je skočio na kavez, gledao u mene i počeo vikati kako će biti prvak i ja mu vjerujem! Jedva čekam vidjeti napredak ovog momka, nevjerojatno je uzbudljiv - rekao je jedan od najpopularnijih MMA analitičara na svijetu, Dan Hardy i dodao:

- Bilo je opušteno i strpljivo, Roberto je pametno čekao i provodio vrijeme onako kako treba. Lewis Long je nošen publikom pokušao kontrolirao borbu i preuzeti centar kaveza. Soldić  se pametno kretao, radio je kružne kretnje kojima je sebi stvarao poziciju za taj udarac kojim je došao do pobjede. Lewis Long je doslovno došetao na taj kick, koji je bio savršeno isplaniran i jednako tako savršeno precizno pogođen. Sudac nije mogao napraviti ništa više nego uskočiti i spasiti Longa koji je bio gotov. Roberto je odmah počeo tražiti napad na titulu. Sjajna je ovo bila pobjeda i uvjeren sam kako će biti velika zvijezda u budućnosti.

NOVA SPAČKA Pogledajte čime je Mirko Filipović potpuno izbezumio svoga naivnog prijatelja Nokaut Fighting Championshipa ima privilegiju Nježni mesar Kitić: Meni zakon dozvoljava da tučem policajce! SportFest Nakon borbe prvih hrvatskih kečera slijedi okršaj mesara i interventnog policajca
Zagrebparking
NA VRELOM ZAGREBAČKOM ASFALTU
Otkrivamo: Kako izgleda jedan dan s kontrolorom Zagrebparkinga

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Robinzon
  Robinzon:

  A takvi smo mi Hrvati.Brutalni

 • spica:

  čudo ga novinari nisu usporedili s nekim srpskim cetnikom

 • Deleted user:

  Ako se ne varam ovaj se bori pod zastavom BiH... novinar je to trebao napisati. Ok ako i je Hrvat, to treba potencirati da se zna da je BiH domovina i Hrvata isto... iako nemaju nikakva prava i marginalizirani su ... prikaži još!u tamo žive i Hrvati i trebali bi biti jedan od tri konstitutivna naroda....