Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMIRENJE?

Janica oduševljena Torcidom, evo što im je poručila!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
18.07.2017.
u 10:06

Janica je pružila ruku navijačima Hajduka nakon što ju je dio Torcide verbalno napadao.

Tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić oduševljenja je postupkom Torcide koja se stavila na raspolaganje vatrogascima i pomogla gasiti požare na istoku Splita.

"Hvala svim vatrogascima, svim dobrim ljudima, hvala na plemenitosti Torcidi, hvala i BBB-ima", poručila je proslavljena skijašica.

Janica je time pružila ruku navijačima Hajduka nakon što ju je dio Torcide verbalno napadao. Prvi incident dogodio se prije otprilike mjesec dana na Braču. Janicu je verbalno napala skupina navijača Hajduka, a nakon toga podigla se velika prašina. Mladići koji su vrijeđali državnu tajnicu završili su u pritvoru. Nakon toga je Janica bila na repertoaru Torcide na utakmicama s Levskim u Dugopolju te s Lokomotivom u Maksimiru.

– O Jano, o Janice, p... k.... snježna kraljice! – izvikivala je skupina mladića na kraju susreta.

Janica je očito prešla preko toga. Očito se drži misli koje je objavila na Twitteru, a koja glasi: "Poštuj svakoga, ne osuđuj nikoga jer nemaš pravo."

Komentara 70

RE
REYAM
10:41 18.07.2017.

Za ovakove poteze Torcida, kao i ostali navijači, zaslužuju pohvale od svih.

Avatar comparator
comparator
11:23 18.07.2017.

Budimo realni da nogometne navijače privlači zajedništvo gdje pojedinci pod krinkom navijanja rade budalaštine za koje ni sami ne znaju kako mogu biti štetne za njih same ili one izvan njihove skupine što ne znači da oni nisu ljudi koji gaje i lijepe vrline kao ljubav za domovinu ili lokal-patriotizam . Šteta za njih i nas što pretjeruju i to njihovo ushićenje u navijanju prelazi granicu pristojnosti pa ponekad prelazi i u nasilje . Oni jednostavno ne znaju mjeru .

PR
prohujalo
11:52 18.07.2017.

Mislim da bi svatko tko može pomogao ljudima u nevolji. ako je čovjek ugrožen ili ako mu gori kuća.Ja i moji prijatelji tu možemo pomoći i gasiti ćemo požar bez da pitamo -hej ti što ti gori kuća ,jeli ti navijaš za ovaj ili onaj klub. Baš me zanima koliko torcidaša u tome sudjeluje i da li uopće ističu da su pripadnici Torcide. a kakve veza sad tu imaju BBB,koje je spomenula. Ne vjerujem da je neki BBB putovao 400 km da bi gasio požar koji je dotada mogao ili biti ugašen ili već poharati puno teritorija. To me podsjeća na onu verbalnu ravnopravnost iz socijalizma kad bi se radi reda trebali spomenuti svi naši narodi i narodnosti ili ako baš ne svi onda oni glavni. Ako se nešto napravilo tada u Hrvatskoj to je bila zasluga Hrvatskog naroda pa slijedi nastavak,Srpskog naroda u Hrvatskoj i ostalih narodna i narodnosti koje žive u SR Hrvatskoj. Tako sad Janica spominje Torcidu (s pravom),BBB neznam zašto a izostavlja Armadu,Kohortu i neznam kako li se ostali navijači zovu. BBB joj neće zamjeriti da ih je sad i izostavila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije