Naslovnica Sport Nogomet

Torcida i BBB u akciji gašenja požara: 'Ovaj poziv nije molba nego zapovijed'

– Predsjedništvo KNH Torcida Split, stavlja na raspolaganje sve svoje raspoložive članove za pomoć našim prijateljima, vatrogasnim postrojbama i vojsci u borbi protiv vatrene stihije...
17. srpnja 2017. u 21:41 90 komentara 37652 prikaza
Torcida
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/9

Vatrena stihija koja se širi Dalmacijom izazvala je reakciju navijača koji su spremni priteći u pomoć vatrogascima i vojsci u gašenju požara.

Požar Strožanac OGROMAN POŽAR Split obranjen od vatrene stihije, no opasnost za Dalmaciju još nije prošla...

Tako se prvo oglasila Torcida objavivši poziv članovima, a potom je Facebook stranica Nogometne vijesti prenijela informaciju kako će se na jug zaputiti Bad Blue Boysi, ali i pripadnici ostalih navijačkih skupina.

– Današnja situacija zahtjeva brzu reakciju i svu našu pomoć koju možemo pružiti vatrogascima na terenu. Pozivamo sve pripadnike Torcide na zborno mjesto ispred spomenika HOS-a na ST-3 (ispred prostorija 4. Gardijske Brigade) u 20.30 sati. Tamo ćemo sve upute dobiti od vatrogasnog zapovjednika. Obucite duge hlače, duge majice te ponesite marame za prekrivanje lica. Ovaj poziv nije molba nego zapovijed – objavila je Torcida na svom profilu, a nekoliko sati prije toga također je navela:

Torcida
1 / 14
Stravični prizori požara

– Predsjedništvo KNH Torcida Split stavlja na raspolaganje sve svoje raspoložive članove za pomoć našim prijateljima, vatrogasnim postrojbama i vojsci u borbi protiv vatrene stihije. Stoga primite svi na znanje da će se, između ostalog, možda u jednom trenu otkazati današnje utakmice na Torcida kupu. U tom slučaju ćemo vas obavijestiti i pozvati sve na požarište jer zajedno smo jači!

Poziv članovima uputio je i zadarski Tornado koji se sprema u Split.

Hrvatski navijači istaknuli su se i prije tri godine kad su poplave pogodile istočnu Slavoniju. Sudjelovali su u evakuaciji stanovništva te pružili ostalu pomoć.

Lokomotiva - Hajduk HHO: Boysi vrijeđali Mamića, a Torcida Modrića. Policija palicama smirivala Armadu Mravinče Pogledajte stravične prizore mjesta preko kojeg je prošla vatrena stihija Žrnovnica - požar Apokalipsa u Dalmaciji Fotografije drame u Žrnovnici: Vatra je sve bliže Splitu...

VIP izdvaja za Vas