Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz vatrene

Jakov Kitarović boravio u resort hotelu u kojem su bili i hrvatski navijači

Jakov Kitarović u resort hotelu s hrvatskim navijačima
Foto: Ivan Halar
1/3
22.06.2018.
u 17:15

Odsjeo je u resort-hotelu Chayki, pedesetak kilometara udaljenom od Nižnjeg

Jakov Kitarović, suprug hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, s tribina stadiona u Nižnjem Novgorodu pratio je veličanstvenu pobjedu Hrvatske nad Argentinom (3:0).

No, kako doznajemo razlog njegova boravka u Rusiji nije bilo samo Svjetsko prvenstvo u nogometu već i susret s poslovnim partnerima.

Jakov Kitarović u resort hotelu s hrvatskim navijačima
1/20

Odsjeo je u resort-hotelu Chayki, pedesetak kilometara udaljenom od Nižnjeg. Inače, taj hotel nalazi se u prekrasnom parku na obali rijeke Oke.

Najskuplje noćenje, ono u predsjedničkom apartmanu stoji 30.000 rubalja ili oko tri tisuće kuna, a hotel je opremljen wellnes centrom s bazenom, raznim sportskim igralištima, teretanom i mnogim drugim.

Chayku nerijetko posjećuju i poznate ličnosti iz ruskog javnog života. Također, gosti mogu uživati u šetnji prekrasnom šetnicom uz Oku pa se tako i Jakov Kitarović opuštao jutro uoči utakmice s Argentinom.

Zanimljivo kako je u isto vrijeme u njemu boravila i skupina naših navijača iz Zagreba i Zaprešića. Prilikom susreta u predvorju hotela Jakov Kitarović bio je s malom skupinom prijatelja, ali nije bio raspoložen za izjave i fotografiranje.

- Ovdje smo samo navijački - kratko je kazao dok su njegov boravak u Chayki osiguravali ruski policajci i vojnici.

Jakov Kitarović u resort hotelu s hrvatskim navijačima
1/17

Komentara 8

SN
SNV
18:33 22.06.2018.

Jel' što karo na račun Hrvatske

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:43 22.06.2018.

jesu bile prijateljice noci s doticnim?

PA
Pajo1203
19:50 22.06.2018.

TKO IMA MASLA I MUDA MAŽE , TAKO I NAŠ J A K O V

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije