Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Izjava koja je zgrozila cijeli svijet: Moramo im ubiti djecu, žene, starce, bez kajanja...

Kako je već poznato, Azeri i Armenci vode rat na području Gorskog Karabaha, ali dok se drugi trude spriječiti ih, Ibrahimov ih potiče. Točnije, potiče na ubijanje Armenaca, njihovih žena i djece
04. studenoga 2020. u 18:35 47 komentara 144412 prikaza
Foto: Youtube/Screenshot

UEFA je pokrenula postupak protiv prvaka Azerbejdžana, momčadi Qarabaga, zbog skandalozne objave njihovog PR-ovca. Naime, na svome je Facebooku Nurlan Ibrahimov, čovjek zadužen za odnose s javnošću kluba, otvoreno pozvao na sukob s Armencima. 

Kako je već poznato, Azeri i Armenci vode rat na području Gorskog Karabaha, ali dok se drugi trude spriječiti ih, Ibrahimov ih potiče. Točnije, potiče na ubijanje Armenaca, njihovih žena i djece. 

– Moramo pobiti Armence. Djecu, žene, starce, bez kajanja, bez suosjećanja. Ako mi to ne napravimo, ubit će oni nas – napisao je PR Qarabaga.

UEFA je odmah pokrenula postupak protiv Qarabaga koji je pokušao smiriti situaciju i distancirati se od svog glasnogovornika.

Međutim, u prilog im svakako ne ide činjenica da su na svojim stranicama i sami pisali o sukobu Azerbejdžana i Armenije i objavljivali fotografije gradova nastradalih u tim sukobima nakon armenskog bombardiranja. 

ARMENSKO-AZERSKI SUKOBI Bilo mu je tek 18: Rat uzeo i život mladog golmana...

Podsjetimo, Qarabag nastupa i u grupnoj fazi Europske lige, a u skupini su s Villarrealom, Maccabijem i Sivassporom. Nakon dva odigrana kola upisali su dva poraza i shodno tome nula bodova.

Na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu pojačan promet vozila na ulasku u RH
PAO NA GRANICI
Naoružan do zuba pokušao ući u Hrvatsku: Pronašli mu kalašnjikov, pištolj, bombe...
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti