Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO GA HULIGAN

Izašla je fotografija Livakovića poslije brutalnog napada u Turskoj. Evo kako izgleda vratar Hrvatske

Rotterdam: Zagrijavanje hrvatskih igrača uoči susreta Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
18.03.2024.
u 09:17

Vratar hrvatske reprezentacije stradao je i u gužvi na kraju susreta kada ga je netko od navijača na terenu udario šakom u glavu.

Utakmicu 30. kola turske Superlige između Trabzonspora i Fenerbahčea obilježili su kaos i tučnjava kakvi se rijetko imaju prilike vidjeti čak i u turskome nogometu. Nakon što je utakmica završila pobjedom istanbulskog kluba s rezultatom 2:3, publika u gradu na južnoj obali Crnoga mora utrčala je na teren. U kaosu je izrazito loše prošao golman vatrenih Dominik Livaković

GALERIJA Livaković doživio brutalan napad u Turskoj

Rotterdam: Zagrijavanje hrvatskih igrača uoči susreta Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/10

Na kraju utakmice, u devetoj minuti sudske nadoknade, s tribina je pogođen nepoznatim predmetom u lice. O kojem god predmetu bila riječ, bio je bačen dovoljno jako da ga raskrvari. Vratar hrvatske reprezentacije stradao je i u gužvi na kraju susreta kada ga je netko od navijača na terenu udario šakom u glavu.

VEZANI ČLANCI:

Što se Dominika Livakovića tiče, čini se kako dvostruki napad na njega nije ostavio teže posljedice. Turski mediji pisali su kako se jedini nije pojavio u mix zoni nakon utakmice, a onda je izašla fotografija ispred autobusa na društvenoj platformi X. Fotografiju možete pogledati OVDJE

Komentara 3

PO
Poletarac101
15:21 18.03.2024.

Jesu li uhapsili napadača?

Avatar Cokolinda
Cokolinda
21:56 18.03.2024.

Pravi turcin...

KI
kingtom
11:37 18.03.2024.

Šta radiš u Turskoj??? 2jka iz povijesti u OŠ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije