Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA NA TERENU

Igrač Fenera postao heroj nakon kaosa u Turskoj. Obranio je suigrače u bijegu od podivljalih napadača

Europa Conference League - Group H - Fenerbahce v FC Nordsjaelland
Foto: UMIT BEKTAS/REUTERS
1/4
18.03.2024.
u 08:46

Prema pisanju turskih medija, Fenerbahčeov nigerijski branič Bright Osay-Samule uspio je neutralizirati jednog napadača koji je igrače napao oštrim predmetom.

Utakmicu 30. kola turske Superlige između Trabzonspora i Fenerbahčea obilježili su kaos i tučnjava kakvi se rijetko imaju prilike vidjeti čak i u turskome nogometu. Nakon što je utakmica završila pobjedom Istanbulskog kluba rezultatom 2:3, publika u gradu na južnoj obali Crnoga mora utrčala je na teren.

U kaosu je izrazito loše prošao Dominik Livaković. Na kraju utakmice, u devetoj minuti sudske nadoknade, s tribina je pogođen nepoznatim predmetom u lice. O kojem god predmetu bilo riječ, bio je bačen dovoljno jako da ga raskrvari. Vratar hrvatske reprezentacije stradao je i u gužvi na kraju susreta kada ga je netko od navijača na terenu udario šakom u glavu.

GALERIJA Dinamo je izbačen iz Europe! Golijada PAOK-a nanijela je težak poraz plavima (5:1)

Europa Conference League - Group H - Fenerbahce v FC Nordsjaelland
1/106

U cijeloj je epizodi junak istanbulske momčadi bio Bright Osay-Samule, obrambeni igrač iz Nigerije, a po povratku u glavni grad dočekan je s velikim oduševljenjem. Navijači su u teren počeli ulijetati kada im se nije svidjela žustra proslava pobjede od strane igrača Fenera. Većina igrača krenula je putem svlačionice kako bi izbjegla sukob.

VEZANI ČLANCI:

Osay-Samuele se s druge strane nastojao aktivno obraniti od podivljalih navijača, navode turski mediji. Jednog od svojih napadača bacio je na pod i tamo mu zadao nekoliko udaraca pa nokautirao još jednog. Štoviše, prema pisanju turske novinarske Elis Buse Arac, uspio je neutralizirati jednog napadača koji je igrače napao oštrim predmetom

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije