Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZZETTA DELLO SPORT

Izabrani su najveći promašaji Intera u posljednje 23 godine. Popis predvode Hrvat i Srbin

Pet godina  od osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji
Igor Kralj/PIXSELL
27.12.2023.
u 09:30

Osvajač svjetskog srebra plaćen je 6.5 milijuna eura za posudbu, no 10 mjeseci kasnije vratio se u Madrid. Samo 13 puta je nastupio za Inter, ali treba imati na umu da je imao ogromnih problema s koljenom i operaciju zbog koje je pauzirao 150 dana.

Ugledni list Gazzetta dello Sport odlučila je za kraj 2023. godine obajviti najveće promašaje u velikanima Serije A u proteklih 23 godine. Imali su Juventus, Inter, Milan, Roma definitivno dobrih akvizicija, no bilo je i velikih promašaja koji su dovedeni kao velika imena, ali nisu pokazali gotovo ništa. 

GALERIJA Modrić došao gledati Kutiju šibica u Dom sportova

Pet godina  od osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji
1/4

- Iako su kroz Inter prolazili veliki šampioni poput Ronalda, Eto'oa i Ibre, nije nedostajalo ni takozvanih 'kanti' - piše Gazzetta u uvodu svog teksta u kojem navodi 11 najvećih promašaja Intera u periodu od 2000. godine do danas. Među njima se nalazi i naš Šime Vrsaljko, u ljeto 2018. godine vratio je u Serie A nakon četiri sezone provedene u Atletico Madridu.

Osvajač svjetskog srebra plaćen je 6.5 milijuna eura za posudbu, no 10 mjeseci kasnije vratio se u Madrid. Samo 13 puta je nastupio za Inter, ali treba imati na umu da je imao ogromnih problema s koljenom i operaciju zbog koje je pauzirao 150 dana. Povratkom u Atletico nije se izborio za prvu momčad Diega Simeonea, otišao je u Olympiakos a ubrzo nakon toga je u 31. godini završio karijeru. 

VEZANI ČLANCI:

Osim Vrsaljka, u Gazzettinoj momčadi Interovih najvećih promašaja od 2000. do danas nalazi se i srpski defenzivac Nemanja Vidić koji je stigao iz Manchester Uniteda.  Najgora momčad Intera od 2000. u izboru Gazzette dello Sport izgleda ovako:

Carini: Vrsaljko, Vidić, Sorondo, Greško - Vampeta, M'Vila, Pacheco - Quaresma, Gabriel Barbosa, Forlan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije