Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idemo, Hrvatska!

Policija poslala fantastičnu poruku podrške vatrenima

Hrvatska policija
Foto: Policija RH
1/5
14.07.2018.
u 14:48

Poruke podrške vatrenima stižu iz svih krajeva Lijepe Naše, ali i iz cijelog svijeta

Euforija raste, broje se sati do spektakla u Moskvi. Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju (17 sati) u finalu SP-a protiv Francuske.

Poruke podrške vatrenima stižu iz svih krajeva Lijepe Naše, ali i iz cijelog svijeta. Podršku Dalićevim izabranicima poslala je hrvatska vojska i policija. 

Završeno je školovanje 13. naraštaja polaznika Policijske škole Josip Jović na Policijskoj akademiji u Zagrebu. Specijalci su na svečanu prisegu 'priveli' Zaprešić Boyse koji su zajedno s budućim policajcima poslali snažnu podršku vatrenima uoči finala.

>> Pogledajte poruku podrške hrvatske vojske Dalićevim izabranicima

Komentara 3

KR
Krotila
15:20 14.07.2018.

Dajte mi 100.000 Hrvata i osvojiti ću cijeli svijet ! Napoleon Bonaparte.

EL
elkomadante
16:41 14.07.2018.

Koliko ih ima a ne mogu svastiku naći ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije