Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečanost u Maksimiru

Iz Barcelone stigao u Dinamo pa danas potpisao do 2020. godine

Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
22.08.2016.
u 13:59

- Jako sam zadovoljan i sretan što ostajem u Dinamu i vjerujem da je ovo veliki korak za moju karijeru

Prije dvije godine iz Barcelone je u Dinamo stigao Dani Olmo, a danas je s hrvatskim prvakom potpisao prvi profesionalni ugovor u karijeri. Španjolski nogometaš koji je dosad odigrao sedam utakmica za Dinamo potpisao je do 2020. godine i na njegovu talentu u Maksimiru misle graditi momčad za budućnost.

- U svoje ime i u ime kluba zahvaljujem Daniju što je ukazao povjerenje Dinamu i potpisao kao punoljetna osoba novi ugovor. Obvezao nas je time i da nastavimo u smjeru u kojem idemo, a to je razvoj mladih igrača.  Dani je još jedan iz generacije igrača rođenih 1998. godine i on je zadnji koji je potpisao višegodišnji ugovor. Svi igrači iz te generacije u kadru su prve i druge momčadi, osim Brekala i Kalaice koji su otišli. Igrači koji su ostali naš su zalog, sigurno ćemo uživati u njihovim predstavama i omogućit će nam silnu radost u Hrvatskoj i Europi, kazao je direktor kluba Tomislav Svetina pa dodao:

- Veseli nas što je igrač iz jednog od najvećih klubova i jedne od najvećih nogometnih škola došao ovdje. Izuzetno je lijepo primljen, suigrači i treneri govore o njemu u superlativima, a on treba to pokazati na terenu.

Dani Olmo na konferenciji za novinare bio je sretan.

- Jako sam zadovoljan i sretan što ostajem u Dinamu i vjerujem da je ovo veliki korak za moju karijeru. Veseli me što ću i dalje u dresu Dinama raditi i napredovati i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje koje mi je klub dao. Ovdje se osjećam dobro i prekrasno mi je. Zadovoljan sam prošlom sezonom, čast mi je biti dio prve momčadi i nadam se da ću dobiti povjerenje trenera i u ovoj sezoni. Kroz posljednje sam utakmice osjetio da sam fizički spreman i vjerujem u sebe.

Komentara 18

Avatar peet
peet
14:15 22.08.2016.

Odličan nogometaš.. Samo da ne bude ozljeda, dati ćeš puno Dinamu i vratiti se u Barcelonu za cca 20 milja €..

AP
apoxiomen007
14:56 22.08.2016.

Bravo!

LI
Lik123
14:58 22.08.2016.

Jel i to isto Mamićev rob, kak se inače piše za juniore Dinama koji nisu pametni ko murići i slični? Pa kak je to moguće, ima neko od dežurnih sveznajućih kakvo objašnjenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije