Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN - DINAMO

Ivković je u lokosima bio ‘mušterija’, nikad nije pobijedio Dinamo

Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
05.11.2017.
u 18:20

Dok Dinamo traži bodove kako bi se još više odlijepio na vrhu, Slaven Belupo treba ih da bi pobjegao od opasne zone.

U Koprivnici završavaju ovogodišnja putovanja Dinama u HNL-u, u tom 15. kolu plavi gostuju kod Slavena Belupa, a onda do kraja, do zimske stanke u natjecanju, više nema odlazaka iz Zagreba za njih. I zato je ova utakmica označena kao ključna, dobiju li plavi u tom srazu, onda će napraviti veliki korak ka završnom slavlju iako prvenstvo još nije ni na polovici.

Osvojio bod u 13 utakmica

Za Dinamo je nezgodno što je Slaven Belupo prije prošlog kola promijenio trenera. Ne kažemo da je Željko Kopić zaslužio svrgavanje, ali uvijek kada dođe novi trener momčad se trgne, igrači se novom strategu žele dokazati. Tomislav Ivković tako je na svom startu odigrao 0:0 protiv Hajduka, a dojam je da će isti recept primijeniti i danas protiv Dinama, kluba kojeg nikad nije pobijedio kao trener. Naime, na klupi Lokomotive s plavima je upisao 12 poraza i jedan remi.

Dinamo - Rijeka
1/13

Ademi upitan za danas

Za očekivati je tvrdu utakmicu u kojoj će Dinamo tražiti pukotine zgusnute obrane domaćina.

– Kup u Novigradu nije nam donio nove ozljede, ali ima još nekih koje se vuku od susreta s Rijekom, pa ćemo vidjeti s Ademijem i još nekim igračima. No, u Novigradu smo se potrošili više nego što smo trebali, odigrali 120 minuta zbog produžetaka. Zbog toga smo od utorka do ove utakmice morali malo promijeniti i koncepciju treninga. A čeka nas teška i zahtjevna utakmica, ali je cilj uvijek isti – kazao je trener Dinama Mario Cvitanović kojem su se u kadar igrača koji normalno treniraju vratili Domagoj Antolić, te nakon dulje stanke Ivan Fiolić, njega nije bilo od utakmice s Cibalijom 30 rujna, kada je upisao asistenciju Hodžiću u 5:2 pobjedi u Vinkovcima.

I dok Dinamo traži bodove kako bi se još više odlijepio na vrhu, Slaven Belupo treba ih da bi pobjegao od opasne zone. U ovom trenutku nije daleko od nje, bude li i dalje tako rijetko pobjeđivao (u 14 dosadašnjih utakmica ima samo tri pobjede) mogao bi se naći u krugu onih koji mogu završiti u kvalifikacijama za ostanak. Doduše, kako neki klubovi imaju problema s egzistencijom teško je za očekivati da će se Koprivničani naći u borbi za ostanak.

Komentara 1

RI
rikavac
18:43 05.11.2017.

Ivkovic trazi prvu pobjedu protiv Dinama jer dok je bio trener Lokomotive imao je 12 poraza i 1 nerijesen rezultat od 13 utakmica. Kad je vodio Lokomotivu nije smjeo pobijedit Dinamo jer je to Dinamo 2. A danas nece pobijedit opet jer nema kapaciteta igrackog Slaven Belupo da dobije Dinamo to je 90% a 10 % je sto je opet Ivkovic trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije