Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica karijere

Ivica Zubac nakon poraza: Nisam se ovako zabavio otkako sam došao u NBA

Reuters
21.01.2022.
u 09:03

- Bio sam fokusiran i u napadu, ne samo u obrani. Bilo je dobro, ali, nažalost, izgubili smo.

Ivica Zubac odigrao je najbolju utakmicu svoje šestogodišnje NBA karijere. Postigao je 32 koša uz 10 skokova, u porazu svojih LA Clippersa od Denvera (128:130).

Do 32 poena stigao je šutom iz igre 15/19, uz oba pogođena slobodna bacanja, a imao je tri asistencije, jednu blokadu, jednu osvojenu i tri izgubljene lopte.

– Vrlo zabavna utakmica. Nisam se ovako zabavljao otkako sam došao u NBA. Bio sam fokusiran i u napadu, ne samo u obrani. Bilo je dobro, ali, nažalost, izgubili smo – rekao je Zubac.

No iako je on briljirao, MVP je bio Nikola Jokić. On je postigao 49 koševa, 14 skokova i 10 asistencija.

Dobar učinak ostvario je i Bojan Bogdanović, koji je zabio 29 koševa, ali i njegov Utah Jazz poražen je od Houston Rocketsa 111:116.

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
11:27 21.01.2022.

Ono kada briljiraš, a direktni ti je protivnik na terenu (također centar) igrač utakmice. Neprocjenjivo...

FI
fidel
10:08 21.01.2022.

dobro je rekao.. sve je to postala zabava...za njih, enormno plaćena zabava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije