Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tanac upozorava

Ivanković: Najteže će biti igrače uvjeriti da ne podcijene suparnika

\'Iran coach Branko Ivankovic gestures during their Group D World Cup 2006 soccer match against Angola in Leipzig June 21, 2006.  FIFA RESTRICTION - NO MOBILE USE     REUTERS/Shaun Best        (GERMAN
Reuters
21.06.2011.
u 10:24

Dinamo je već imao iskustva u pretkolima Lige prvaka s azerbajdžanskim klubovima

U ljeto 2007. godine teškom je mukom preskočen Hazar. Tada je na klupi modrih sjedio Branko Ivanković.

- Pošteno smo se namučili s njima. Poveli su pogotkom s 40 metara. Uspjeli smo izjednačiti i na kraju posao riješiti u produžetku pobjedom od 3:1 – prisjeća se Ivanković.

Sigurno može upozoriti svojeg kolegu Krunoslava Jurčića odakle Dinamo prijeti najveća opasnost.

- Dinamo je u svakom slučaju kvalitetnija momčad. No, Dinamo je sam sebi i najveća opasnost. Naime, budu li podcijenili svoje protivnike moglo bi im biti iznimno teško. Mi još uvijek na klubove s krajnjeg istoka Europe gledamo kao svojevrsnu egzotiku. Iako, odavno više nije tako. U tim se zemljama jako mnogo ulaže u nogomet. Klubovi, ali i reprezentacije iz tih zemalja nisu više "kante za napucavanje" - objašnjava popularni Tanac i dodaje:

- Ne sumnjam da će Kruno ozbiljno shvatiti protivnika. No, ozbiljnost mora prenijeti na igrače, ali i na navijače, jer koliko čujem, Dinamo već svi vide u sljedećem pretkolu.

Kada možemo očekivati Ivankovića ponovno na trenerskoj klupi?

- Uskoro! U intenzivnim sam pregovorima. Susreo sam se s predstavnicima dvije reprezentacije i dva kluba, no, još ništa nisam odlučio. Tražim sredinu spremnu pratiti moje visoke ambicije – zaključio je Ivanković.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
11:29 21.06.2011.

Dinamo je sam sebi najveći protivnik....apsolutno točno....potpis !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije