Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISKA LEGENDA

Ivanišević progovorio o odnosu s Đokovićem: Pet nas je u ekipi, ali ja sam uvijek kriv za sve

Zagreb: Predstavljanje 31. Plava Laguna Croatia Opena Umag
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/17
21.10.2023.
u 17:53

Goran je pričao o treniranju Novaka Đokovića kojeg je upoznao još davno dok je srpski tenisač imao 14.5 godina

Proslavljeni teniski as Goran Ivanišević govorio je na petoj konferenciji pod nazivom Poduzetnički mindset. U sklopu panela Zemlja sporta bio je govornik na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a usput je otkrio kakav je zapravo njegov odnos s ponajboljim tenisačem svih vremena, Novakom Đokovićem.

- Ne priznajem neuspjeh. Najlakše se predati. Tko se ne može nositi sa stresom, ne može biti uspješan ni u čemu. Bit će padova, ali moraš se znati dići - prisjetio se Ivanišević teškog razdoblja prije nego što je osvojio Wimbledon. 

GALERIJA Ivanišević živi u luksuznom stanu kojeg posjeduje njegova supruga

Zagreb: Predstavljanje 31. Plava Laguna Croatia Opena Umag
1/17

- To ima sreću i nesreću. Sreća je što treniram genijalca, najboljeg tenisača svih vremena i jednog od najboljih sportaša svih vremena. Nesreća je što se samo pobjede broje. Finale ne valja – kao da nisi niti došao na turnir. Tu je stres. Pet nas je u ekipi, ali uvijek sam ja kriv za sve. To tako ide s trenerom (smijeh). Meni je lakše jer dolazimo s ovih prostora. Razumijem mnogo stvari koje će napraviti i unaprijed sam pripremljen na njih. Neke sam stvari i ja radio, no sada kao trener trebam biti smireniji i staloženiji - rekao je Ivanišević o treniraju Đokovića kojeg je upoznao dok je Novak ima 14.5 godina. 

VEZANI ČLANCI:

- Ljudi su mene na terenu gledali kao divljaka ili poludivljaka, ali sam izvan terena dosta drugačiji. Dosta sam smiren. Nitko nije vjerovao da ja mogu postati dobar trener. Ego se treba znati zakopati. Ti više nisi važan. Važan je igrač. Nije lako njega motivirati jer je sve već osvojio, ali imamo načina. Mnogo se puta ne slažemo, ali dobra je stvar da se i porječakamo na terenu. Volim ovaj posao - poručio je naš sportski velikan. 

 

Komentara 10

PO
poluvodič
21:09 21.10.2023.

već tjedan dana Goran na naslovnici, šta je ovo...

MI
mikimouse12
18:13 21.10.2023.

Pa zato te i placa da te moze krivit. Ako ti ne odgovara znas di su vrata

ZI
ziva___istina
07:21 22.10.2023.

To znaci Ivanisevicu da Djokovic ne samo da te gleda kao trenera, nego kao rodjenog brata, jer zna da samo brat moze tako da se ponasa, prvo se na tebe istrese pa te onda ljubi i grli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije