Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska legenda

Ivanišević otkrio što ga to čvrsto povezuje s Đokovićem

Goran Ivanišević i Novak Đoković
Foto: Reuters/Igor Šoban/PIXSELL
21.12.2018.
u 10:27

Sjećam se da sam Novakovu treneru prije ovogodišnjeg Wimbledona rekao kako će osvojiti naslov. Bio sam u pravu iako je u tom trenutku bio tek 21. igrač svijeta - rekao je Goran

Nedavno je Goran Ivanišević u Večernjakovoj anketi osvojio 59,74 posto glasova za najboljeg hrvatskog tenisača. Wimbledonski pobjednik iz 2001. je u intervjuu za The Times otkrio što ga to čvrsto povezuje s trenutačno prvim igračem svijeta.

- Đoković je Srbin, ja sam Hrvat, obojica smo s Balkana i razmišljamo drugačije u odnosu na druge ljude. Brojevi nam nisu važni. Osvojio sam Wimbledon kada sam bio 125. na ATP listi - rekao je Ivanišević te podvukao:

Goran Ivanišević i Novak Đoković
1/5

- Sjećam se da sam Novakovu treneru prije ovogodišnjeg Wimbledona rekao kako će osvojiti naslov. Bio sam u pravu iako je u tom trenutku bio tek 21. igrač svijeta.

Goran je izdvojio nekoliko mladih igrača pred koji bi uskoro mogli bljesnuti.

- Stefanos Tsitsipas je strašno talentiran i mogao bi imati sjajne rezultate. I Borna Ćorić bi mogao napraviti veliki iskorak, on mi je oduvijek bio kao mlađi brat. Rado bih gledao mečeve Nicka Kyrgiosa koji može osvajati Grand Slam turnira, ali prvo mora srediti glavu.

Roger Federer i Rafael Nadal i dalje su u teniskom vrhu, ali njihova dominacija polako kopni...

- Federer i Nadal su među najboljim igračima svih vremena, možda će biti još nekoliko godina na vrhu, ali to bi me iznenadilo. S Novakom je drugačije. Uvijek sam znao da će se vratiti na vrh - istaknuo je Goran Ivanišević i dodao:

- Novak će biti najbolji na svijetu i u 2019., no ima igrača koja će ga pokušati uloviti.

>> Pogledajte video: Doček hrvatskih tenisača na Trgu

Komentara 23

DU
Deleted user
12:20 21.12.2018.

Mislim da će naš Čilić biti najbolji u 2019.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:49 21.12.2018.

da đoko nema hrvatskih gena bavio bi se baletom

KA
kajinx
14:13 21.12.2018.

Ruski laboratorij ne najbolji na svijetu. Opet su spasili Noleta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije