Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Ivan Rakitić u momčadi 2. kola na Euru

Hrvatska - Češka
Foto: Reuters
1/7
19.06.2016.
u 23:32

Za Raketu su napisali kao je bio razigran i vrlo opasan u susretu protiv Čeha, čvrst u dvobojima te je pokazao hladnokrvnost kod pogotka

Hrvatski reprzentativac Ivan Rakitić izabran je u idealnu momčad 2. kola na Euru. 

Za Raketu su napisali kao je bio razigran i vrlo opasan u susretu protiv Čeha, čvrst u dvobojima te je pokazao hladnokrvnost kod pogotka.  

Momčad 2. kola: Robert Almer (Austrija) - Kyle Walker (Engleska), Gareth McAuley (Sjeverna Irska), Giorgio Chiellini (Italija), Jordi Alba (Spain) - Ivan Rakitić (Hrvatska), Marek Hamšik (Slovačka), Andres Iniesta (Španjolska) - Kevin De Bruyne (Belgija), Alvaro Morata (Španjolska), Dimitri Payet (Francuska).

Komentara 2

DC
DC
17:09 20.06.2016.

Igracina... samo ga huligani mogu sprijeciti da nas ne dovede do finala.

MA
Manolo46
17:26 20.06.2016.

Zasluženo. Ja se ne sjećam kad je Ivan odigrao tako dobru utakmicu u dresu reprezentacije. Valjda je to zato jer je Čačić prvi koji ga je stavio na njegovu prirodnu poziciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije