Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJENI MLADIĆ

Torcida će u 23. minuti u tišini dostojanstveno napustiti tribinu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
11.08.2017.
u 14:14

Brojni navijači su se u komentarima ispod uz stihove pjesama posvećenim Hajduku oprostili od mladića.

Ivan Mate Blažević (23) sinoć je ubijen na proslavi sv. Lovre u Stobreču. Mladić je uboden nožem u prsa i nakon dolaska u bolnicu je preminuo. U sukobu je sudjelovalo više mladića, a policija još ne objavljuje informacije o napadaču. 

Torcida se na svojoj Facebook stranici oprostila s Blaževićem s porukom: 

"Danas na utakmici Hajduk - Slaven Belupo neće biti navijanja sa Sjevera i Torcida će u 23. minuti u tišini dostojanstveno napustiti tribinu. Počivaj u miru, brate." 

Brojni navijači su se u komentarima ispod uz stihove pjesama posvećenim Hajduku oprostili od mladića. 

Komentara 17

ZG
zg223
14:30 11.08.2017.

velicaju lika koji je podlegao ozljedama noza u 23oj godini zivota a najpoznatiji je po pokusaju atentata na nogometnog suca.pa di ja zivim?

AB
abendblatt
14:45 11.08.2017.

Napao sa ledja covjeka za stolom, metalnom sipkom, "veliki Torcidas", sramota Torcide, Hajduka, Splita, Dalmacije i Hrvatske.

ZA
zanaše1
14:29 11.08.2017.

Mučki udarač s leđa,slava mu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije