Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stobreč

Ubijen Ivan Mate Blažević (23), osuđen za napad na Brunu Marića

Ubojstvo u Stobreču
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/4
11.08.2017.
u 08:04

U Stobreču se sinoć slavio dan mjesta, blagdan svetog Lovre

Ivan Mate Blažević (23) ubijen je jutros oko 4 sata i 16 minuta u Stobreču. Policija nije objavila njegov identitet, ali prema neslužbenim informacijama doznajemo da je riječ o Blaževiću, poznatom kao jedinom osuđenom za napad na suca Brunu Marića u Stobreču.

Uboden je nožem u prsa. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u splitski KBC, međutim od posljedica ranjavanja je preminuo.

U Stobreču se sinoć slavio dan mjesta, blagdan svetog Lovre. Nastupao je Mate Bulić, a mladić je napadnut nožem u blizini ugostiteljskog objekta pokraj teniskih terena u Stobreču. Nitko još nije priveden, ali neslužbeno doznajemo kako policija zna identitet napadača. Navodno je riječ o 24-godišnjaku. U sukobu koji je završio tragedijom sudjelovalo je više mladića. Obavlja se očevid na mjestu tragedije. 

Ubojstvo u Stobreču
1/13

Komentara 84

DO
domxerex
09:07 11.08.2017.

Ubili ga nalogodavci koji su mu i naredili napad na suca. Ubili ga jer je pijan govorio da će otići i sve ispričati muriji. Trkeljo je jer je bio piaj i jer ga nisu paltili za obavljeni posao. Standatdno orjunaški postupak. Sada će za njegovo ubojstvo kriviti HDZ ili HSP ili crkvu. Ukratko svi su krivi samo oni nisu, a usput se rješili neugodna trkeljava svjedoka i neuspješnog atentatora.

BL
Blatina19
09:37 11.08.2017.

Za njegovu smrt je posredno kriva drzava. Da je sada bio u zatvoru koji je svakako zasluzio ovomu s vjerojatno ne bi dogodilo.

CA
Catalonia
09:17 11.08.2017.

Stigla ga je sudbina,i to nije puno vremena proslo otkad je suca napao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije