Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF SUDACA:

U Rijeci se nešto čudno događa... Kao da je Vešović namjerno dobio crveni

Osijek - Rijeka
Foto: Davor Javorović/Pixsell
10.08.2017.
u 12:58

- Ne znam što se događa u Rijeci, a očito se nešto događa, ali znam samo da Riječani nemaju nikakvog razloga bacati krivicu na suce.

Šef hrvatskih sudaca Ante Kulušić prokomentirao je nedavni derbi između Osijeka i Rijeke (1:0) i suđenju Frana Jovića koji je gostima isključio dva igrača. Kulušić nema zamjerki na suđenje, a otvoreno je govorio i o Rijeci.

- Dva Vešovićeva kartona... Meni je to izgledalo kao da ih je namjerno napravio, kako drukčije objasniti one njegove poteze. Ne znam što se događa u Rijeci, a očito se nešto događa, ali znam samo da Riječani nemaju nikakvog razloga bacati krivicu na suce. Ja samo znam da ću se uplesti u zamku ako budem komentirao svaku utakmicu na način da procjenjujem kartone - rekao je Kulušić za Novi list i dodao:

Osijek - Rijeka
1/15

- Totalni je promašaj ako Rijeka krivca za poraz od Osijeka traži u sucu. Na kraju, ne razumijem zašto su obje momčadi, pogotovo Rijeka, igrale kao da im je to zadnja utakmica u životu. Preoštro.

A što je s jedanaestercem za Osijek?

- Igrači su se navikli gurati u šesnaestercu i očekivati da se ništa ne dogodi. Mi smo dali naputak, kao što je to slučaj svugdje u Europi, da je svako guranje i držanje u kaznenom prostoru prekršaj - rekao je Kulušić.

Komentara 8

MA
Magnificus
14:01 10.08.2017.

da, suđenje u HNL-u je do sada uglavnom bilo korektno osim par situacija, npr. kad je hajduk postigao gol iz zaleđa od 1 m... a ovo kod rijeke je stvarno izgledalo kao da igrači namjerno žele biti isključeni i tako se osvetiti upravi i keku zbog nečega?!?

DI
Dinamo1977
15:01 10.08.2017.

Nece da budu dio sramote u petak kad im dinamo uvali petardu. A niko se id rijecana nije oglasio ni ispricao soudaniu, zato ce im se sutra osvetit sa tri komada

BL
Blatina19
13:26 10.08.2017.

Sve je tocno rekao svidjalo se to nekima ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije