Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO IME

Ivan Ljubičić dovodi Miloša Raonića na Zagreb Indoors

zagreb-indoors-txt.jpg
import
23.12.2013.
u 23:50

– Raonićev dolazak samo je još jedna potvrda velike reputacije koju naš turnir ima među igračima. Bit će to jedan od najjačih Indoorsa dosad – zadovoljno je ustvrdio direktor turnira Branimir Horvat.

Nakon što su osigurali dolazak njemačke teniske legende Tommyja Haasa, organizatori Zagreb Indoorsa su jučer ulovili još veću ribu. Barem ako se gleda trenutačni položaj na ATP listi. Na zagrebački bi turnir trebao doći i Kanađanin crnogorskih korijena Miloš Raonić, 11. igrač svijeta. Velike zasluge u postizanju dogovora imao je, naravno, Raonićev trener Ivan Ljubičić, prvi pobjednik PBZ Zagreb Indoorsa (surađuju od lipnja ove godine).

– Raonićev dolazak samo je još jedna potvrda velike reputacije koju naš turnir ima među igračima. Bit će to jedan od najjačih Indoorsa dosad – zadovoljno je ustvrdio direktor turnira Branimir Horvat.

I doista, popis tenisača koji su najavili dolazak u Sportski dom (od 1. do 9. veljače 2014.) više je nego impozantan za razinu turnira kakav je Zagreb Indoors. Na njemu su zasad: 11. Raonić, 12. Haas, 15. Južnji, 22. Kohlschreiber... A dolaze i najbolji naši igrači: branitelj naslova Marin Čilić, bivši pobjednik Ivan Dodig, povratnik Ivo Karlović i mladi Borna Ćorić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije