Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski wunderkind

Inter se pridružio Realu i Unitedu u borbi za Alena Halilovića

Halilović
01.11.2012.
u 13:08

Inter nije spreman ponuditi 10 milijuna već će u akciju dovođenja Halilovića krenuti u ljeto 2013. godine

Strani mediji ovih su se dana raspisali o mladoj hrvatskoj zvijezdi Alenu Haliloviću. Najmlađi debitant u povijesti HNL-a odličnim je prezentacijama navukao veliki interes na sebe i uskoro bi se najveći europski klubovi mogli otimati za njega.

Talijanski mediji raspisali su se prije nekoliko dana o tome kako je Udinese za njega spreman ponuditi 4 milijuna eura, ali da zagrebački klub želi 10 milijuna. Danas, pak, pišu da se u utrku uključio i milanski Inter. Međutim, navode kako Inter nije spreman ponuditi 10 milijuna već da će u akciju dovođenja Halilovića krenuti u ljeto 2013. godine kada bi mu cijena trebala biti manja, s obzirom na to da mu ugovor istječe 2014. godine (barem tako piše na Transfermarktu). Isto tako, pišu da će u dovođenju Halilovića imati veliku konkurenciju u madridskom Realu i Manchester Unitedu, a tu vijest prenijeli su i francuski mediji.

>>>Alen Halilović dobio poziv u mladu reprezentaciju BiH!

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crnaguja1950
19:19 01.11.2012.

kakav mamićevski marketing.....dijete ima 16 g,u toj dobi svaki treći klinac koji ozbiljnije trenira nogomet je takav talent.samo ovaj je poseban jer igra u dinamu i jer ga fura mamić....pa se pišu članci i bajke i izmišljaju vrtoglave sume.to će ga na kraju i uništit

CR
crocro
06:27 02.11.2012.

Siguran sam da bi odlaskom u neki veliki klub bio uništen. Velikani se bore ne za igrače već za buduće zvijezde. Oni neće odmah biti u prvim postavama, ali će ih pripremati. Takve buduće zvijezde koje su sigurne plaćaju mizernim novcem a naši ih klubovi velikanima daju u bescijenje. Za maloga još nije vrijeme. neka prođe potrebne faze svoga odrastanja i da zna to cijeniti. Ubacivanje u žrvanj velikana može se opeći a mnogi su propali. On je veliki potencijal i Real to zna, ali je on dijete koje se može lako uništiti a nikada mu nije kasno otići ako mu je Bog podario noge koje će zarađivati novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije