Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počela prva hnl

Inter i Rijeka se napromašivali: Zapucan jedanaesterac, dvaput pogođena greda...

Inter - Rijeka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
10.07.2015.
u 22:40

Podijelili su bodove u utakmici koja je obilovala uzbuđenjima iako je završila bez pogodaka (0:0).

Inter i Rijeka u Zaprešiću su pred nekoliko stotina gledatelja počeli novu sezonu MAXtv Prve HNL. Podijelili su bodove u utakmici koja je obilovala uzbuđenjima iako je završila bez pogodaka (0:0).

Gosti su znali kako neće imati lagan zadatak kod Diva iz predgrađa gdje su posljednji put slavili još 2007. godine.

No, momčad Matjaža Keka bila je bliže pobjedi. Imala je dva poništena pogotka, dvije grede i promašen jedanaesterac. Ali i domaćin, povratnik u Prvu HNL, imao je nekoliko dobrih prilika.

Zaprešićani su i prvi zaprijetili. Već u 7. minuti Vargić je obranio udarac Nestorovskog nakon lijepog prodora Mazalovića po desnoj strani.

Rijeci je u 14. minuti opravdano, zbog zaleđa, poništen Sharbinijev pogodak, a u 21. minuti Moises, povratnik nakon ozljede, promašio je veliku priliku prebacivši vrata s pet metara.

Nekoliko trenutaka kasnije dogodila se sporna situacija. Gostima je poništen pogodak kad je vrataru Posavcu ispala lopta, a Moises je zatresao mrežu. Sudac je dosudio prekršaj na golmanu iako on nije postojao.

Početkom nastavka, u 48. minuti dosuđen je jedanaesterac za Rijeku. Sharbini je pao nakon prodora po lijevoj strani, a sudac Gabrilo odlučio se za najstrožu kaznu. Ponovno je to bila dvojbena odluka. Lešković je s bijele točke pogodio gredu i rezultat se nije mijenjao.

Za domaće je potom u dobroj prilici bio Ottochian, a za goste Bezjak. U 75. minuti Kvržić je pogodio gredu nakon dobre asistencije Leškovića.

Na kraju, u sudačkoj nadoknadi Bočkaj je ubacio iz slobodnog udarca, a usamljeni Šoljić nije pospremio loptu u gostujuću mrežu.

Sutra se 1. kolo nastavlja utakmicama Zagreba i Osijeka te Istre i Slaven Belupa.

>>Maksimir neće biti pun, navijači ljutiti: Ulaznice za gornji dio zapada i sjevera nisu u prodaji!

Komentara 5

Avatar Titanov sin
Titanov sin
23:10 10.07.2015.

Rijeci je potreban drugi trener , Janez je već duže vrijeme izgubljen .Ajmoooo Dinamo . Od prvog do zadnjeg kola na vrhu , jednostavno predivno .

DU
Deleted user
22:57 10.07.2015.

I sad bi Reka htjela osvojiti titulu . Možda Primorsko-goranske županije.

Avatar germanikus
germanikus
07:44 11.07.2015.

Rijeka jednostavno nema trenera!Kek može jedino trenirati neku nižerazrednu ekipu...ili pak slovenske skijaše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije