Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomama za ulaznicama

Maksimir neće biti pun, navijači ljutiti: Ulaznice za gornji dio zapada i sjevera nisu u prodaji!

Ulaznice, Dinamo
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
10.07.2015.
u 22:10

Doznajemo i da su ukinute tzv. crne liste, što znači da na stadion neće smjeti ući samo oni koji imaju sudsku zabranu pristupa.

Prodaja ulaznica za nedjeljni derbi Dinama i Hajduka ide odlično, oko 15 tisuća ulaznica prodano je danas do 19 sati, a najbolje je išao zapad dolje koji je i rasprodan (6000 ulaznica). No, bez obzira na sve, gornje etaže na zapadu i sjeveru ostat će prazne pa stadion ipak neće biti pun.

"Iako prodaja ide odlično, nećemo otvarati te tribine. Pripreme za ovako velike utakmice radimo najmanje dva tjedna unaprijed i nekoliko dana prije utakmice sve je već spremno. Otvaranje bilo koje dodatne tribine iziskuje dodatne i velike tehničke i sigurnosne pripreme, koje mi ne želimo raditi u posljednji trenutak i time dovesti u rizik sigurnost gledatelja", priopćili su iz kluba.

Mnogi navijači zbog toga su na Dinamovoj Facebook stranici izrazili nezadovoljstvo.

- Pa čije su to tribine? Kakvi dodatni problemi? Zar želite da vam se smije cijela Hrvatska? Sad kada se napokon vraćaju navijači vi ih sprječavate da dođu?! - bio je jedan od mnogih komentara ljutitih navijača.

Također oko 18 sati na stranici je objavljeno kako je ostalo oko 2800 ulaznica za istok i 1500 za sjever dolje. Ulaznice su se na blagajnama prodavale do 20 sati.

Doznajemo i da su ukinute tzv. crne liste, što znači da na stadion neće smjeti ući samo oni koji imaju sudsku zabranu pristupa sportskim terenima.

>>Dinamo odgovorio BBB-ima: 'To apsolutno nije točno!'

Komentara 29

Avatar jebb
jebb
23:58 10.07.2015.

Vec se osjeca da Mamic nije tu. Njihovi razlozi za zatvaranje dijela tribina su smijesni.

DU
Deleted user
22:43 10.07.2015.

Moramo misliti na Dinamo i navijanjem poslati poruku lijevima ,desnima,tatičarima,zajedničarima,loleku ,boleku..... Samo Dinamo je bitan i mi smo njegova vojska i biti ćemo kao jedno.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:42 10.07.2015.

ovo je sramota!!!!dvije tribine zatvorene?????ovi nisu normalni!ovo nisam još nigdje čul!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije