Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival uvreda

Incident u BiH: Rahimić Stojanoviću psovao ustašku majku

Olimpik - Velež
Foto: Screenshot
25.03.2019.
u 19:56

- Zapamtit će dan kada su mi psovali roditelja. Preko ovoga neću prijeći. Spreman sam ginuti za svoje poštenje - izjavio je Ibrahim Rahimić.

Veliki derbi Prve lige Federacije BiH, utakmica između Olimpika i Veleža završena rezultatom 2:2, ostao je u sjeni svađe dvaju stratega Esada SelimovićaIbrahima Rahimića te sukoba igrača na travnjaku. 

Naime, Selimović je nakon utakmice optužio kolegu Rahimića da je njegovu igraču Danijelu Stojanoviću psovao ustašku majku, što je Rahimić naposljetku i priznao uz opasku da je uzvratio nakon što su ga napali:

- Ja u životu nikada nisam nikome prvi opsovao, niti ću opsovati. Žalosno je da su mi na poluvremenu psovali majku, koja je umrla prije deset godina i zapamtit će dan kada su mi psovali roditelja. Policija je spriječila veći sukob, ali preko ovoga neću prijeći. Spreman sam ginuti za svoje poštenje - otkrio je Rahimić za Radiosarajevo.ba i ustvrdio da je incident inicirao sukob dvaju igrača, Vehabovića i Zebe.

- Zeba me još od poluvremena počeo vrijeđati. Kasnije se priključio i Stojanović te je krenuo na mene. Očito je da su htjeli prekinuti susret. Možete pitati i policiju, koji su bili svjedoci svega Ovo Zebi nikada neću zaboraviti - dodao je Rahimić.

>>> Priznanje Rahimića možete pogledati ovdje

Komentara 17

LU
lukathereem
20:11 25.03.2019.

Trebati će ući u BiH tenkovima sve mi se čini

BA
barbaizamerike
20:31 25.03.2019.

100% uskoro rat u BiH

SB
sinisa.budimir.18
20:55 25.03.2019.

Ja znam dosta Stojanovica ali niti jedan nije Hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije