Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN PUT

Igrao je za Hrvatsku i Bayern, a iznenadit ćete se kad vidite gdje je danas!

Danijel Pranjić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
01.07.2019.
u 14:25

Pranjić je potpisao za klub za koji vjerojatno niste prije čuli - Ayia Napa FC.

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić ima 37 godina, ali još uvijek igra. Sada je potpisao za klub za koji vjerojatno niste prije čuli - Ayia Napa FC.

Riječ je o ciparskom drugoligašu koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu tamošnje lige. Pranjiću se očito sviđa na Cipru jer je protekle dvije godine igrao za Anorthosis gdje mu je istekao ugovor.

Bivši vatreni odigrao je 58 utakmica za Hrvatsku i zabio jedan gol. Najveće trenutke karijere doživio je u Bayernu gdje je 2010. godine osvojio duplu krunu i bio u finalu Lige prvaka. U bavarskog giganta je stigao iz Heerenveena nakon što je otkupio svoj ugovor.

Pranjiću će Ayia Napa biti 13. klub u karijeri. Do sada je igrao za NAŠK, Papuk, Belišće, Osijek, Dinamo, Heerenveen, Bayern, Sporting, Celtu, Panathinaikos, Koper i Anorthosis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije