Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastična kazna

Igraču Galatasaraya 11 utakmica suspenzije zbog guranja suca

cakir
Reuters/Pixsell
18.08.2012.
u 11:02

- Novčanu sankciju razumijemo, ali 11 utakmica suspenzije je ipak previše. Žalit ćemo se arbitražnom sudu na ovu odluku

Veznjaka Galatasaraya Engina Baytar drastično je kažnjen zbog svog ponašanja tijekom utakmice Superkupa u kojoj je njegov klub pobijedio Fenerbahce 3:2. Baytar je u 65. minuti utakmice isključen te je nasrnuo i odgurnuo suca Cüneyta Çakıra. Zbog toga ga je Disciplinska komisija Turskog nogometnog saveza (PFDK) kaznila s 11 utakmica suspenzije te novčanom kaznom od devet tisuća eura.

- Novčanu sankciju razumijemo, ali 11 utakmica suspenzije je ipak previše. Žalit ćemo se arbitražnom sudu na ovu odluku - rekao je menadžer Galatasaraya Abdurehim Albayrak.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije