Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon kritika

Igrač Azerbajdžana koji vodi Prosinečki osumnjičen za ubojstvo novinara

Džavid Husejnov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.08.2015.
u 10:20

Novinar kritizirao suigrača bivšeg dinamovca – pa ga nasmrt pretukli!

Zbog komentiranja igrača azerbajdžanskog Qabala na utakmici protiv ciparskog Apollona, nasmrt je pretučen novinar Rasim AlijevNaime, Alijev je kritizirao ponašanje napadača Qabala Džavida Husejnova koji je nakon utakmice Europske lige mahao turskom zastavom. Novinar je na Facebooku napisao da se igrač ne zna ponašati i da bi mu trebalo zabraniti igranje europskih utakmica.

Nakon toga je primio prijetnje čovjeka koji se predstavio kao nećak igrača, a ubrzo su u stan stigla šestorica napadača i pretukla ga. Teško je ozlijeđen te prevezen u bolnicu. Tamo mu se stanje pogoršalo te je u nedjelju podlegao ozljedama

Policija je privela šest osoba, a jedan od osumnjičenih za ubojstvo je i reprezentativac Husejnov.

Husejnov od 2008. nastupa za azerbajdžansku reprezentaciju kojoj je izbornik Robert Prosinečki. Zanimljivo, za Qabalu igra i jedan bivši dinamovac – Brazilac Dodo.

>>Prosinečki u Istru 'centrirao' prgavog bivšeg igrača Zvezde, novi Senegalac u Dinamu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije