Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SESVETE - MEĐIMURJE 2:1

I Zubakov sin zabio za drugu pobjedu Sesvećana

Sesvete Međimurje
Anto Magzan/Pixsell
06.03.2010.
u 16:55

Drugi put u 19 kola Prve HNL nogometaši Croatije iz Sesveta došli su do pobjede. U borbenoj igri, ali drugoligaške kvalitete, Sesvećani su s 2:1 nadjačali vrlo slabo Međimurje.

Pokrajčić i sin gazde kluba Matias Zubak postigli su pogotke, smanjio je Vuka za Čakovčane. Početkom tjedna Zvonko Zubak smijenio je austrijskog trenera Adolfa Pintara, a novi trener bez licencije Goran Jerković, stalni klupski vatrogasac, uspio je, eto, donijeti malo radosti malobrojnim navijačima Croatije Sesveta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije