Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP HRVATSKE

I Primorje EB na Final Fouru

Sanjin Strukic/PIXSELL
29.11.2020.
u 16:28

Domaćin Final Foura bit će Rijeka

Vaterpolisti Mladosti pobijedili su OVK POŠK u posljednjem kolu kvalifikacija Kupa Hrvatske rezultatom 15:6 (3:0, 4:1, 3:3, 5:2) te tako još jednom potvrdili vodeće mjesto u skupini A, dok su plasman u skupini B ostvarili Jug AO i Primorje EB.

Najbolji strijelac utakmice između Mladosti i POŠK-a u Zagrebu bio je Mislav Vrlić s četiri gola.

Odlično odigranim kvalifikacijskim turnirom bez poraza Mladost se nametnula kao jedan od najjačih protivnika na nadolazećem Final Fouru Kupa Hrvatske koji se igra 23. i 24. siječnja 2021.

- Mislim da smo ostvarili krajnji cilj, a to je da budemo prvi u skupini što nam omogućuje da u finalu Kupa Hrvatske imamo lakšeg protivnika. Turnir je sam po sebi odrađen zaista kvalitetno. Posebno bih se osvrnuo na utakmicu s Jadranom koji nam je bio direktni suparnik u borbi za prvo mjesto. Mislim da smo funkcionirali kao švicarski sat te iako je Jadran pokazao čvrstinu i borbenost bili smo kvalitetniji suparnik i zasluženo ostvarili prvo mjesto u skupini – istaknuo je trener Mladosti Zoran Bajić.

U dubrovačkom Gružu VK Jug AO je sa 13:4 nadigrao VK Primorje, dok je EB Solaris s visokih 21:1 svladao  KPK. Unatoč porazu Primorje EB je zauzelo drugo mjesto u kvalifikacijskoj skupini B, a Solaris nije uspio ostvariti plasman na Final Four unatoč visokoj pobjedi zbog nedovoljne gol razlike.   

Domaćin Final Foura bit će Rijeka jer se Primorje EB uspjelo plasirati na završni turnir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije