Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio odmor

I Osijek krenuo s pripremama: 'Cilj je što prije osigurati opstanak'

nk osijek
Davor Javorović/Pixsell
08.01.2013.
u 15:30

Pripreme momčadi iz Gradskoga vrta sastojat će se od dva dijela - prvi će odraditi kod kuće, a drugi u Turskoj.

Nakon zimske stanke s pripremama za nastavak prvenstva krenuli su i nogometaši Osijeka. Na prvom prozivu trenera Stanka Mršića pojavili su se svi igrači pod ugovorom, nekoliko juniora koji su već dobivali šansu ili je tek očekuju kao i desetak igrača iz nižerazrednih klubova s područja regije koji će se pokušati nametnuti i izboriti mjesto u momčadi. Osijek će pripreme odraditi u dvije faze i to prvi dio kod kuće, a potom putuju u Tursku.

– Na pripreme u Tursku vodit ćemo od 26 do 28 igrača, među kojima će biti i nekoliko mlađih. Ove su nam pripreme izuzetno važne. Želimo što bolje ući u nastavak sezone gdje nas već na startu čekaju dva teška dvoboja. Cilj nam je stabilizirati momčad i što prije osigurati opstanak, kako bismo izbjegli neizvjesnost i dramu u završnici prvenstva – rekao je sportski direktor Osijeka Miroslav Žitnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije