Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golem talent

I kralj James mu se naklonio: LeBron posvetio objavu Ivici Zupcu!

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
18.01.2019.
u 10:48

Hrvatski je centar ubacio 26 poena uz izvanredan šut 12-14

Ivica Zubac odigrao je utakmicu NBA karijere protiv Oklahoma City Thundera. Hrvatski košarkaš postigao je 26 koševa uz 12 skokova te je bio jedan od najboljih igrača Los Angeles Lakersa u gostujućoj pobjedi 138:128 do koje je njegova momčad stigla u produžetku. 

Zubac je fantastičnom predstavom oduševio i svoje suigrače, očito u prvome redu LeBrona Jamesa, ponajboljega košarkaša svih vremena, koji mu se naklonio na Twitteru u sljedećoj objavi  

Hrvatskog su košarkaša komplimentima zasuli i brojni navijači, među kojima su mnogi izrazili nadu da će Zubac u nastavku sezone dobivati više prigoda.

Naime, Zubac je praktički do 20. prosinca minutažu dobivao na kapaljku, no otkako mu je trener Luke Walton počeo iskazivati veće povjerenje, 21-godišnji centar je uzvratio impresivnim brojkama. 

Uostalom, Zubac je protiv Oklahome šutirao 12-14, čime je još jedaput potvrdio da ima vrlo pouzdanu ruku na 216 centimetara visine, ali i sigurnu budućnost u daleko najboljoj košarkaškoj ligi svijeta.

Komentara 1

KA
kajinx
14:36 18.01.2019.

Kršni Hercegovac, Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije