Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILI GA

I Zlatan se nekome divi: Mislio sam da sam ja hrabar, ali ova djeca...

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.10.2018.
u 08:58

- Pokazali su kako jedan tim treba raditi strpljivo, vjerujući pri tom u onog pored sebe. Ovo je najvjerojatniji najbolji tim na svijetu.

Napokon smo dočekali i da Zlatan Ibrahimović prizna da je netko hrabriji od njega.

To priznanje dobili smo u emisiji poznate američke voditeljice Ellen Degeneres.

Naime, Degeneres je pozvala Ibrahimovića u emisiju kao iznenađenje za djecu koja su u srpnju spašena iz pećine na Tajlandu gdje su bili zarobljeni 18 dana.

Ibrahimović nije skrivao oduševljenje hrabrošću te djece.

- Mislio sam da sam ja hrabar, ali ova djeca su hrabrija od mene. Pokazali su kako jedan tim treba raditi strpljivo, vjerujući pri tom u onog pored sebe. Ovo je najvjerojatniji najbolji tim na svijetu - rekao je švedski nogometaš.

>> Pogledajte i video tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije