Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I igrači Dinama postali su članovi sindikata

I HNS treba pomoći igračima bez plaće

'29.09.2011., Zagreb - Mario Juric i Dario Simic ispred udruge Nogometni sindikat sa svim igracima GNK Dinamo potpisali ugovore.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
29.09.2011.
u 15:09

Za Dinamo je važno što igra u Ligi prvaka, bilo bi lijepo da igra stalno jer tada bi mogao iznenaditi i Real i Lyon, kaže Dario Šimić

Dugo su se Dinamovi igrači zadržali u svlačionici nakon treninga. Imali su sindikalni sastanak, odnosno potpisali su pristupnicu u sindikat nogometaša.

– Cijela prva liga sada je dio organizacije, želimo pomoći dečkima. S Dinamom je situacija drukčija nego s ostalim klubovima – kazao je predsjednik sindikata Dario Šimić koji je s glavnim tajnikom Marijem Jurićem posjetio plave.

Šimić i Jurić krenuli su s inicijativom i prema Hrvatskom nogometnom savezu.

– Želimo da HNS uskoči i pomogne u preživljavanju igračima koji mjesecima nisu dobili plaće. Ne da preuzme plaćanje ugovora, ali da tim dečkima pomogne da imaju za kruh i mlijeko. Uostalom, HNS je klubovima dao licencije – ističe Šimić.

Bivši nogometaš plavih komentirao je i Dinamov nastup u Ligi prvaka:

– Velika je stvar što Dinamo igra u Ligi prvaka. Kad bi igrao stalno, stekao bi iskustvo i uz još neka pojačanja mogao bi iznenaditi i momčadi kao što su Real, Lyon ili Ajax koje su dvadeset puta bogatije. Nepotrebno se javno poletjelo nakon utakmice s Realom, no neće plavima biti lako ni s Ajaxom.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
dubrovnik2011
15:38 29.09.2011.

e nema problema,nije hns socijalna ustanova.oni s kime su potpisali ugovor neka im plate,a ako ne na arbitrazu,ili u parnicu.ne bi papina kesa dotekla da se pokriju dugovi svim igracima u drzavi

BR
broketa
16:57 29.09.2011.

Hns treba raspustiti.To je ******** organizacije gospona zdravkeca koji je instalirao staračke n*****ke u savezu koji ništa ne rade osim sto na putovanjima s reprezentacijom žderu i loču...Nijh za hnl nije briga..I baš zato svaki onaj kojemu je stalo do hrvatskog nogometa zna da nas od propasti može samo spasiti samo grčka i neodlazak na euro...Morbidno ali istinito..Stoga da se nesposobni starci maknu ajmo zna se ko!!!!!!!

LI
list68
09:22 30.09.2011.

Sindikalisti su najgori ljudi, a još nekad dynamovac. Oni klubovi koji nisu dynamovi \"sateliti\", bjež,te od tog sindikata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije