Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME U TIJEKU

Hrvatske nogometašice uoči kvalifikacija za Euro: 'Uvijek očekujemo pobjede'

UEFA Women's Nations League: Croatia v Romania
Foto: nordphoto GmbH / PIXSELL
1/5
01.04.2024.
u 23:20

"Ne sumnjam da će stožer u najboljem mogućem smislu pripremiti utakmicu protiv Walesa. Očekujemo pobjedu i idemo po pozitivan rezultat", rekla je vratarka talijanskog Napolija i kapetanica reprezentacije Doris Bačić

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija okupila se u Zagrebu i započela pripreme za novi kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo, kojem će 2025. domaćin biti Švicarska. Izabranice Nenada Gračana su u prvom krugu kvalifikacija svrstane u B razred, a suparnice u skupini će im biti reprezentacije Walesa, Ukrajine i Kosova. Kvalifikacije će otvoriti u petak, 5. travnja, kad će gostovati u Walesu, a 9. travnja (16 sati) će u Zaprešiću ugostiti ukrajinske nogometašice.

"Ozračje u reprezentaciji uvijek je pozitivno. Cure su vesele i sretne da su ovdje. U ove dvije utakmice očekujemo pobjede. Zatvorili smo Ligu nacija i krenuli s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Spremit ćemo se što bolje za ove dvije utakmice koje slijede. Naša očekivanja su uvijek pobjede", rekla je reprezentativka Ana Jelenčić u izjavi za službeni mrežni portal Hrvatskog nogometnog saveza (hns.family).

VIDEO 'Hvala na fantastičnih 10 dana. Odjednom se promijenila cijela priča, ali nitko nije rekao ni riječ'

"Mogu reći da sam ovom grupom zadovoljna. Po meni je Wales favorit grupe, ali samo na papiru", dodala je Jelenčić obrambena igračica švicarskog Servettea na čijem će se stadionu igrati utakmice glavnog turnira Europskog prvenstva u srpnju sljedeće godine. Za plasman u drugi krug kvalifikacija hrvatske nogometašice moraju biti među tri najbolje u skupini.

VEZANI ČLANCI:

"Otkako se cijeli format promijenio, jako smo uzbuđene i s nestrpljenjem čekamo ove utakmice jer format više ide na ruku reprezentacijama iz našeg ranga. Naša očekivanja su, naravno, da idemo utakmicu po utakmicu. Prvo ćemo gledati Wales pa ćemo vidjeti dalje. Ne sumnjam da će stožer u najboljem mogućem smislu pripremiti utakmicu protiv Walesa. Očekujemo pobjedu i idemo po pozitivan rezultat", rekla je vratarka talijanskog Napolija i kapetanica reprezentacije Doris Bačić, koja se tek oporavila od ozljede, ali se nada nastupu u obje utakmice.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

UEFA Women's Nations League: Croatia v Romania
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije