Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP

Hrvatski savez imao jednu molbu, EHF odbio njihov zahtjev

Hrvatska rukometna reprezentacija - slavlje
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
21.01.2020.
u 20:30

Europska rukometna federacija nije pristala na prijedlog HRS-a, već je potvrdila kako reprezentacija mora pričekati četvrtak

Hrvatski rukometaši pokušat će u dvoboju protiv Španjolaca nastaviti pobjednički niz na ovogodišnjem EP. Červarova družina u srijedu igra protiv Furije (16 sati), a pobjeda donosi prvo mjesto u Skupini I.

To je posljednji dvoboj u Beču, jer se završnica prvenstva igra u Stockholmu. Polufinalne utakmice igraju se u petak, a naša reprezentacija u Švedsku stiže u četvrtak.

>> Pogledajte razgovor sa Silvijom Ivandijom na Večernji TV-u

Iz našeg Saveza je upućen zahtjev EHF-u da hrvatski rukometaši nakon utakmice sa Španjolcima krenu za Stockholm, ali molba je odbijena.

Europska rukometna federacija nije pristala na prijedlog HRS-a, već je potvrdila kako reprezentacija mora pričekati četvrtak.

Naime, naši rukometaši na put će krenuti zajedno s Nijemcima, koji će igrati utakmicu za peto mjesto. 

>> Ove fotografije se pamte

Hrvatska rukometna reprezentacija - slavlje
1/14

Komentara 3

DI
Diosiario
22:49 21.01.2020.

Ovo prvi put čujem. Zar EHF određuje kad neka reprezentacija smije putovati? Što bi se dogodilo da naši sutra nakon utakmice se istuširaju i odmah sjednu na zrakoplov i odlete u Švedsku, gore večeraju i prespavaju i u četvrtak ujutro treniraju? Tko bi time bio diskriminiran kad su i Norvežani i Slovenci i Mađari već gore a jedini koji iz naše skupine mogu u polufinale su Španjolci koji igraju s nama što znači u istom terminu pa onda i oni mogu nakon utakmice otići gore. Kakve mi veze imamo s utakmicom za peto mjesto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije