Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči utakmice

Hrvatski navijači oduševili svijet: Pogledajte poruku koju su uputili turskom narodu

KATAR 2022 Hrvatski navijači po zadnji put razvukli najveću zastavu ispred hotela Vatrenih
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
28.03.2023.
u 20:30

Podsjetimo, Tursku je prije otprilike mjesec dana pogodio snažan potres koji je ugasio više desetaka tisuća života te načinio ogromnu štetu na jugoistoku zemlje.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20.45 gostuje u turskome gradu Bursi, nedaleko od Istanbula gdje igra drugu utakmicu kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2024. Uoči ogleda na stadion su stigli malobrojni hrvatski navijači, no oduševili su svjetsku javnost transparentom koji su donijeli na tribine.

Hrvati su na stadion unijeli transparent na kojem su zajedno hrvatska i turska zastava te natpis "Sizinleyiz", što znači "Uz vas smo". Poruku su odmah podijelili brojni turski, ali i međunarodni mediji na društvenim mrežama uz zahvalu i lijepe riječi.

28.03.2023., stadion Timsah Arena, Bursa, Turska - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. godine, skupina D, 2 kolo, Turska - Hrvatska. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Podsjetimo, Tursku je prije otprilike mjesec dana pogodio snažan potres koji je ugasio više desetaka tisuća života te načinio ogromnu  štetu na jugoistoku zemlje.

>> VIDEO: Ovo je sastav Hrvatske protiv Turske: Dalić promijenio mišljenje, ulaze Stanišić i Pašalić

Ključne riječi

Komentara 1

TE
Teig1
21:41 28.03.2023.

Samo što njih tako ne briga za napaćene Kurde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije