Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čizma' se trese

Hrvatski hit trener postao prva želja nogometnog velikana

Ivan Jurić
Foto: IPA/Pixsell
1/6
10.02.2020.
u 08:44

Ne uspije li Gennaro Gattuso trgnuti igrače u nastavku sezone i ne ostvari zacrtani plan, vjerojatno će predsjednik Aurelio De Laurentiis potražiti drugo rješenje, a hrvatski se trener čini kao dobar izbor

Hrvatski trener Ivan Jurić (44) i njegova Verona bili su prošli vikend glavna nogometna tema talijanskih medija.

Naime, njegova momčad je u rezultatskom preokretu kod kuće pobijedila Juventus s 2:1, te s tri boda nastavlja borbu za Europu.

Ivan Jurić
1/10

Mnogi primjećuju kako Splićanin radi sjajno, pa tako Sky piše kako je Jurić jedan od ozbiljnih kandidata za novog trenera Napolija. 

Ne uspije li Gennaro Gattuso trgnuti igrače u nastavku sezone i ne ostvari zacrtani plan, vjerojatno će predsjednik Aurelio De Laurentiis potražiti drugo rješenje, a hrvatski se trener čini kao dobar izbor.

Napoli je u subotu kod kuće izgubio od Leccea s 2:3.

Bivši Dinamov igrač i stoper Verone Amir Rrahmani u siječnju je postao Napolijev igrač za 14 milijuna eura, ali će u novi klub preseliti tek na ljeto.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
magnum2013
12:37 10.02.2020.

Nemate li osjećaj da malo pretjerujete? Par dobrih utakmica i već skačete od oduševljenja. Na kraju kad se zbroje svi bodovi, vidimo se. No vi imate pravo na svoje mišljenje, ali nama nedate da se izjasnimo. Zašto nam onemogučavate komentiratii kada Dasović objavi sramotni članak o Bjelici, dok vi slinite uz Tudora, Bilića ili evo Jurića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije