Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Na rubu

Hrvatski borac oštro osudio nasilnike iz Kaštela: Glupani! Imat ćeš besplatne lekcije od mene

Evo veliki mangup. Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane. Pa ću vidit' di stoje ruke kad se priča s vama - napisao je Plazibat
30. kolovoza 2020. u 17:46 33 komentara 14474 prikaza
Antonio Plazibat
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/3

Hrvatsku je zaprepastio video koji se u nedjelju ujutro proširio društvenim mrežama koji prikazuje strašan prikaz nasilja.

Napad na mladića u Kaštelima ravnateljica o napadu u kaštelima Žrtva i napadač išli u istu školu: 'Uvijek je bio na rubu incidenta. Borili smo se, ali opet je skrenuo'

Kako doznaju 24 sata, splitska policija je u međuvremenu uhitila dvojicu mladića. Radi se o jednom punoljetnom te drugom, maloljetnom mladiću, koji su sudjelovali u napadu.

Policija je u posjedu videosnimke, koju su objavili mediji, a na kojoj se vide dva mladića koja tuku i prijete drugom momku. Treći mladić na snimci promatra, a četvrta osoba sve snima.  Neslužbeno se doznaje kako su dvojica nasilnika B.K. i M.P. od kojih je jedan kick boksač i upravo on nesretnom mladiću zadaje udarac nogom u glavu, od kojega pada na pod. Mladiću prijete i uvjetuju mu da im treba novac donijeti u roku od dva dana.

Na snimci se čuje kako mladića pitaju 'što je s parama', a on odgovara da 'mora vidjet koga pitat'. Mladić je dizao ruke u strahu od udaraca na što su mu nasilnici govorili da ih spusti. Nakon više udaraca šakama, dugokosi nasilnik udara ga nogom u glavu nakon čega mladić pada na pod. Udara je bio jak. Od nasilnika je tražio rok da vrati novce. - Kad ćeš vratiti? Imaš rok dva dana - poručili su mu i zaprijetili. - Požuri se s parama svim silama. Za dva dana dvi iiljade kuna - rekao mu je jedna od nasilnika na što mu je mladić odgovorio da će mu donijeti.

NAPAO SUPRUGU Usred vjenčanja vidio gole fotografije supruge i potjerao 500 gostiju

Na ovaj sramotan čin reagirao je i najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat.

-  Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni... Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il' nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć' ću ti ja pokazat' malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit' - rekao je Plazibat u videu na Instagram storyju te je dodao.

 - Evo veliki mangup. Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane. Pa ću vidit' di stoje ruke kad se priča s vama - napisao je Plazibat te zaključio:

- Ako 'ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe.

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

intimna ispovijest
Sin popularnog ex-YU glazbenika: 'Tata je od prvih tantijema kupio Porsche, a sada meni ne želi pomoći u karijeri'
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • apathylolz:

    AJMO DALJE------- OČEVI OVE DVOJCE HRABRIH RATNIKA TOMISLAV POJSKIĆ radi u MUP HR sin Mate/Mateo Pojskić JOZO KELAM radi u MORHU sin Bruno Kelam A NJIHOVI HRABRI SINOVI SU ČAK I UVAŽENI ČLANOVI HDZA- zlatna naša mladež dečku su posudila(dva ... prikaži još!(dva mala govanca zato posudila)20 kn a od njega tražili 2000, napadnuti dečko, je dečko sa posebnim potrebama,koji živi sam sa svojim tatom koji je invalid. NADALJE OVO NIJE PRVO NJIHOVO MALTRETIRANJE,uzimali su im i predmete, tipa motor i ostalu imovinu iz kuće... Molim Vas da podijelite ovo. HVALA UPDATE: Policija za ovo zna već tjedan dana jer je to prijavila ravnateljica škole u koju ide jedna zlostavljač, ali su reagirali tek kada je video izašao u javnost...

  • bolnaistina2:

    Bravo Plaziblat.

  • mrkvax:

    Sad se ovim deranima tresu gaće..ne boje se oni policije već susreta s Plaziblatom...