Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trening vatrenih

'Ma kakva zima, pa gledamo naše idole!' Već prodano više od 20 tisuća ulaznica

07.11.2017.
u 08:15

Pljeskali su klinci majstorijama Modrića, Rakitića i društva, a na kraju su im se igrači odužili bacanjem lopta s logom HNS-a u publiku, te potpisivanjem autograma

Ni kiša i vjetar, te svega sedam stupnjeva u Maksimiru nisu spriječili 300-tinjak vjernih navijača, mahom djece s roditeljima, da pogledaju otvoreni trening hrvatske reprezentacije. Bila je to lijepa slika, pljeskali su klinci majstorijama Modrića, Rakitića i društva, a na kraju su im se igrači odužili bacanjem lopta s logom HNS-a u publiku, te potpisivanjem autograma.

Neki su srednjoškolci zbog hrvatskih reprezentativaca jučer pobjegli s posljednjeg sata, neki su stigli i iz okolice Zagreba poput Dugog Sela i Zaprešića, a bilo je i onih koji su pomaknuli odlazak na spavanje kako bi uživo vidjeli omiljene igrače.

- Sin mi ima četiri godine, evo doveo sam ga da odmalena shvati da treba navijati za reprezentaciju.

Na utakmicu ne idemo jer je još premalen, ali ovo mu je veliki doživljaj – rekao je tata Vedran dok je na ramenima držao malog Jakova s Modrićevim dresom.

1/20

Devetogodišnja Ema se pak sredila kao da je došla na modnu pistu za mlade manekenke.

- Hehe, moram biti lijepa pred našim reprezentativcima. Jako sam sretna što sam ovdje, ne mogu vam opisati – govorila je s osmjehom od uha do uha Ema, u društvu svoje mame.

Trojac iz Kvatrića, svi osnovnoškolci četvrtaši, poredali su se jedan uz drugoga.

Redom u dresu Mandžukića, Modrića i Perišića.

- Ma nije nam zima, pa gledamo naše idole – poručili su dečki.

I ta slika ono je zbog čega bi i češće trebalo otvoriti treninge reprezentacije, ti klinci tako će još više zavoljeti kockaste pa onda i dolaziti na utakmice.

I nije klincima bio problem gledati trening na neugodnoj kiši i vjetru, nije im smetala ni činjenica da je trening završio kasno, tek oko 21.15, a pogotovo su bili sretni oni koji su ulovili selfie ili potpis nekih od reprezentativaca.

Bilo je zanimljivo vidjeti Ivicu Olića prvi put u trenerskoj funkciji, postavljao je donedavnim suigračima čunjeve, upućivao ih kako da izvode vježbe, bodrio ih i pljeskao za svaki lijepi gol...

Dejan Lovren progovorio je o stanju u reprezentaciji, ali i o nekim problemima iz privatnog života.

- Najbitnije je da u dvije utakmice budemo bolji, da odemo na Svjetsko prvenstvo. Igrao sam već protiv Grčke, mislim da je to bilo 2011. i tamo smo izgubili. Sada smo svi puno iskusniji, nešto smo i naučili na tim pogreškama. Imamo strašno talentiranu generaciju, to trebamo preseliti i na teren, a čvrsto sam uvjeren da ćemo se plasirati u Rusiju - rekao je Dejan Lovren, pa nastavio:

- Moje stanje? A ono, recimo da je bilo i boljih dana. Jednostavno, ne mogu mijenjati prošlost, niti ono što se sve događalo u prethodnom razdoblju. Samo bih volio da se konačno taj crni oblak odmakne od mene, pa da stvari krenu na bolje. Nije mi lako, možda je svima to zanimljivo, ali valjda će to uskoro biti bolje.

Stigle su utakmice ‘biti ili ne biti’ protiv Grčke.

- Tako je bilo i u Ukrajini, pa smo pokazali da možemo biti pravi i kada je najteže. Sve je na nama, osjećam da smo jaki, da možemo puno.

Lovrena je i u Zagrebu dočekala kiša, pravo englesko vrijeme...

- Haha, evo sada vidite kako je meni svaki dan u Liverpoolu – zaključio je raspoloženi Dejan Lovren.

Utakmica u Maksimiru izazvala je veliki interes navijača, vidjelo se to jučer po redovima za karte, unatoč kiši.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak otkrio je da je do jučer prodano 20.585 karata, mjesta za zapad dolje i istok su nestala, ostalo je još samo karata za sjever dolje. No, u HNS-u kažu da će već danas pustiti u prodaju i karte za sjever gore, a po potrebi i za zapad gore. Uglavnom, na Maksimiru bi moglo biti i 30.000 navijača.

Komentara 18

PR
prajdali100
08:57 07.11.2017.

Idemo ih zgaziti,sad ili nikad.Izgleda da su neprijatelji iz placeničkog Indexa postali očajni.

BR
Brandfackel2
09:14 07.11.2017.

Opet crni dani za imbexovce, Jovanovića, Pavasovića i njegove orjunaše... Skoro sve medije drže u rukama, a od bojkota ispada naubolje posjećena utakmica u ovoj godini! Šta se jednostavno ne vrate u osmanlijske kasabe otkud su njihovi predci došli u Hrvatsku?

DU
Deleted user
08:28 07.11.2017.

znači indexov poziv na bojkot reprezentacije doživio totalni potop kao i onaj sa potpisima peticije yugokatolika .Čudno da takve postupke drugi mediji u HR ne osuđuju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije