Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio utakmicu

Dalić je zvao izbornika Belgije i stvari su mu postale jasne. Evo što mu je rekao

Zlatko Dalić i Ivica Olić na konferenciji
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/5
06.11.2017.
u 10:27

– Bio sam sedam mjeseci bez posla, nedostajalo mi je to. Nisam očekivao ovakav preokret i ovakav ritam, ali mene to veseli.

Hrvatska nogometna reprezentacija uskoro kreće u dodatne kvalifikacije, već u četvrtak na Maksimiru dočekuje Grčku. Uzvrat se igra tri dana kasnije, a ulog je nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Izbornik Dalić nedavno je preuzeo reprezentaciju, a već sada je pred njim mnogo posla.

– Bio sam sedam mjeseci bez posla, nedostajalo mi je to. Nisam očekivao ovakav preokret i ovakav ritam, ali mene to veseli. Ne bojim se izazova. Optimist sam i vjerujem u sve ovo što radimo. Ova momčad zaslužuje Svjetsko prvenstvo, spreman sam na sve i ne bježim od toga što nas čeka – rekao je izbornik Dalić.

Zlatko Dalić i Ivica Olić na konferenciji
1/19

Novinare je zanimalo kakva je Grčka, kako je, primjerice, tako dobro odigrala protiv Belgije (1:1 u Bruxellesu)

– Razgovarao sam s izbornikom Belgije, prvi razgovor bio je općenit, u drugom sam već više toga doznao i neke su mi stvari postale jasne. Grci su imali mnogo sreće, Belgija je mnogo toga promašila. Najgore je kad prihvatiš njihov stil igre, a to su igrači Belgije napravili. Martinez mi je rekao da mu nije uspjelo sačuvati mir jer su Grci isprovocirali njihove igrače. Teško je igrati kad se devet igrača fanatično brani, ali moramo biti pažljivi – rekao je izbornik Hrvatske.

Milan Badelj ozlijedio je mišić, što smo već jučer pisali.

– Znam da vas zanima stanje u momčadi. Za sada je sve O. K., jedini problem imamo s Badeljom, a on ima danas kontrolni problem u svojem klubu. Bojim se da neće biti spreman, ali pričekajmo do večeras. U glavi imam sve, jedino stvar može poremetiti neka ozljeda, kao ovo s Badeljom. Neću vam otkriti formaciju, ne zbog vas, nego zbog Grka. Badelj mi treba, on je strašno važan igrač u mojoj viziji. Sad ćemo vidjeti tko će uskočiti na njegovo mjesto. Zadnji put sam rekao da na svakoj poziciji želim dva do tri igrača. Hoće li to biti Brozović, vidjet ćemo.

Komentara 23

Avatar southman
southman
11:10 06.11.2017.

Sve ovisi o Modriću, Rakitiću, Mandžukiću i Perišiću. Ako ih nadjačamo što je očekivano u sredini i probijemo po bokovima zabit ćemo u obje utakmice i to će biti dovoljno !

GU
General_U
11:29 06.11.2017.

kiša i loš teren dodatno će otežati našima protiv neugodnih grka...sritno našima!!!!

Avatar white socks
white socks
18:43 06.11.2017.

Izbornik ima rješenje. Pozvati će sve hajdukovce u reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije