Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 1. RUJNA

Hrvati započeli s pripremama za Euro u Osijeku: 'Svi smo u dobroj formi'

14.07.2021.
u 22:56

– Imali smo pet tjedana odmora, tako da smo to zaista dobro iskoristili, no to ne znači da tijekom tog razdoblja nismo ništa radili. Svaki je reprezentativac dobio plan i program priprema

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija započela je s pripremama za Europsko prvenstvo koje počinje 1. rujna, gdje naša izabrana vrsta nastupa u skupini D u Tallinu, uz domaćina Estoniju, Francusku, Letoniju, Njemačku i Slovačku.

Izbornik Emanuele Zanini u Osijeku je okupio 16 igrača i zapravo nema nekih velikih promjena u odnosu na momčad koja je izborila EP kroz kvalifikacije, u Hrvatskoj i Nizozemskoj, osim što je na popisu mladi korektor Gabrijel Cvanciger, a nema iskusnog srednjeg blokera Ivana Mihalja. Jedan od ponajboljih naših igrača Kruno Nikačević na pripreme je u Osijek stigao u optimalnoj formi, kao uostalom i ostatak sastava.

– Imali smo pet tjedana odmora, tako da smo to zaista dobro iskoristili, no to ne znači da tijekom tog razdoblja nismo ništa radili. Svaki je reprezentativac dobio plan i program priprema tijekom odmora, tako da smo svi došli u dobroj formi, spremni za rad. Iako, svima nam je jasno, jer već poznajemo metode izbornika Zaninija, da će prvi tjedan biti najnaporniji, dok ne postignemo “radnu temperaturu” – rekao je Nikačević

POGLEDAJTE: Depilacija brusnim papirom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije