Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Hrvat pobijedio koronu! Ispričao je kako se borio protiv virusa

Tomo Kadić
Foto: Facebook
19.04.2020.
u 07:00

- Kao što sam otpočetka govorio, pobjeda voli pripremu. Češnjak, luk, kulen, sve po redu, grgljao sam rakijicu. Pobijedio sam u 21. rundi, bacio sam je nakon 21 dan na koljena - rekao je Kadić

Hrvatska boksačka reprezentacija sudjelovala je na olimpijskim kvalifikacijama u Londonu, a nakon što je buknula pandemija koronavirusa natjecanje je prekinuto. 

A put u englesku prijestolnicu završio je tako što su se tri člana naše delegacije kući vratila zaražena.

Boksač Toni Filipi, njegov trener Tomo Kadić i trener ženske reprezentacije Ante Matas pozitivni su na koronavirus. 

Srećom, Tomo Kadić se oporavio od koronavirusa. Javio se iz izolacije i to podijelio sa svojim prijateljima na Facebooku.

- Danas sam dobio drugi negativan nalaz zaredom, službeno više nema korone u mom organizmu! Suprotstavio sam je sa svojom vojskom vitamina i pobijedio. Bio sam od početka odgovoran i discipliniran. Kao što sam otpočetka govorio, pobjeda voli pripremu. Češnjak, luk, kulen, sve po redu, grgljao sam rakijicu. Pobijedio sam u 21. rundi, bacio sam je nakon 21 dan na koljena - rekao je Kadić pa dao poruku podrške svima:

- Moja pobjeda je i vaša, zato što ste bili uz mene. Nadam se da sad imam imunitet, ako ikome sad treba pomoći ili donijeti, samo javite. Bitno je da ostanemo ljudi, da ovo probudi razinu humanosti i pobijedimo. Zajedno smo jači, samo zajedno možemo pobijediti sve prepreke, tako i ovu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Baroudeur
Baroudeur
09:27 19.04.2020.

Koja je rakija najbolja?

BO
boris
10:03 19.04.2020.

pa dobro, možda je ublažio simptome, inače 21 dan za oporavak je normalno

DU
Deleted user
10:16 19.04.2020.

I moj kolega je pobijedio, 40 godina ima. Trcao je svaki dan 20 km na spravi u kući u izolaciji. I digao skoro rekordni bench.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije