Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštajna utakmica

Hrvat će sudjelovati na velikom nogometnom spektaklu!

Andrea Pirlo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
08.05.2018.
u 10:36

Igrač koji je ostavio veliki trag u nogometu, posebno igrajući za Milan i Juventus, oprostit će se 21. svibnja na San Siru u Milanu.

Legendarni nogometaš Andrea Pirlo prošle godine završio je svoju bogatu karijeru, a uskoro će odigrati i oproštajnu utakmicu.

Igrač koji je ostavio veliki trag u nogometu, posebno igrajući za Milan i Juventus, oprostit će se 21. svibnja na San Siru u Milanu. Već se nagađalo tko će sve sudjelovati u toj utakmici, ali danas je popis kompletiran i službeno objavljen

Pozvane su brojne legende, a svoje mjesto naći će i jedan Hrvat. Naime, za tu prigodu Pirlo je odlučio pozvati Darija Šimića.

Evo popisa igrača za Pirlovu oproštajnu utakmicu:

Vratari: Gianluigi Buffon, Dida, Marco Storari, Christian Abbiati.

Braniči: Daniele Adani, Andrea Barzagli, Daniele Bonera, Leonardo Bonucci, Fabio Cannavaro, Cafu, Giorgio Chiellini, Billy Costacurta, Giuseppe Favalli, Ciro Ferrara, Fabio Grosso, Jankulovski, Kakha Kaladze, Stephan Lichtsteiner, Paolo Maldini, Marco Materazzi, Alessandro Nesta, Massimo Oddo, Serginho, Dario Šimić, Gianluca Zambrotta.

Vezni igrači: Demetrio Albertini, Massimo Ambrosini, Roberto Baronio, Cristian Brocchi, Mauro German Camoranesi, Daniele De Rossi, Alessandro Diamanti, Gennaro Gattuso, Leonardo, Claudio Marchisio, Simone Pepe, Simone Perrotta, Manuel Rui Costa, Clarence Seedorf, Marco Verratti, Aimo Diana, Frank Lampard.

Napadači: Andriy Shevchenko, Ronaldo, Ronaldinho, Alessandro Del Piero, Luca Toni, Francesco Totti, Vincenzo Iaquinta, Alberto Gilardino, Filippo Inzaghi, Marco Borriello, Antonio Cassano, Hernan Crespo, Alessandro Matri, Alexandre Pato, Fabio Quagliarella, Nicola Ventola, Christian Vieri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije