Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi meč

Hrgović u subotu u ringu: Bit će to moja najteža borba

Željko Mavrović i Filip Hrgović
21.02.2018.
u 12:59

Filip Hrgović, proslavljeni hrvatski olimpijac, i ovu će borbu imati u sklopu World Boxing Super Series polufinalnog turnira u njemačkom Nurembergu.

U subotu, 24. veljače, Filip Hrgović ide po svoju četvrtu profesionalnu pobjedu. U ringu Filipa dočekuje 26-godišnji Irac Sean Turner koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario 12 pobjeda, od toga osam nokautom i samo jedan poraz. Sean Turner na svjetskoj boksačkoj ljestvici nalazi se na 48 mjestu, dok je Filip Hrgović pozicioniran na 61. mjestu sa 3 profesionalne borbe i postotkom nokauta od 100%.

„Moj protivnik je visoko rangiran, u TOP 50 teškaša svijeta i očekujem jaku borbu. Mislim da će ovo biti najteža borba do sada, ali svjestan sam svojih kvaliteta i ako dam sve od sebe, Turner neće imati nikakve šanse.“ – rekao je Filip.

Filip Hrgović, proslavljeni hrvatski olimpijac, i ovu će borbu imati u sklopu World Boxing Super Series polufinalnog turnira u njemačkom Nurembergu. Hrgovićeva borba bit će jedan od uvodnih dvoboja  ove sportske priredbe koju će predvoditi Callum Smith i Jürgen Brähmer. Svi boksači borit će se u 8 rundi po 3 minute trajanja svake u Areni Nuremberg Versicherung.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
donIvan
14:25 21.02.2018.

sretno

DH
dalibor.hren
11:43 24.02.2018.

Hrgoviću, molim Te, kad ga oboriš, stani na sekundu iznad njega, uzdignutih ruku, kao nekad najveći: Mohammed Ali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije