Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA U VELJAČI

Hrgović doznao novog protivnika: Pogledajte kako udara 'Big Sexy'

Filip Hrgović
Foto: #KDLP
1/5
08.02.2018.
u 09:47

- Očekujem pravi rat u ringu. Irci su inače srčani, ali Hrvati su još srčaniji. To će Turneru biti maleni problem - rekao je Filip Hrgović

Filip Hrgović saznao je protivnika u četvrtoj profesionalnoj borbi u karijeri. Bit će to irski borac Sean 'Big Sexy' Turner.

- Očekujem pravi rat u ringu. Irci su inače srčani, ali Hrvati su još srčaniji. To će Turneru biti maleni problem - rekao je Filip Hrgović u najavi borbe za RTL.

Iako još ništa nije službeno, iz boksačkih krugova procurila je informacija kako bi borba trebala biti 24. veljače u njemačkom Nurembergu na sjeveru Bavarske, piše 24sata.

 

Slip left hook #boom lights out

A post shared by Sean ONE PUNCH Turner (@kingbigsexyboxer) on

Turner je tri godine u profesionalnim vodama, 12 puta je pobijedio, od toga osam puta nokautom, a ima tek jedan poraz, od Poljaka Kamila Sokolowskog na bodove.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:18 08.02.2018.

a cim vidim kako izgleda....Nece taj potrajati s filipom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije