Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Hrgović i Sep u WSB-u protiv Kubanaca

Filip Hrgović
Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'
07.12.2013.
u 14:46

Filip je, podsjetimo, prije dva tjedna u Moskvi pobijedio srebrnog s Europskog prvenstva 2013. Rusa Sergeja Kuzmina

Dvojica najboljih hrvatskih boksača Filip Hrgović i Hrvoje Sep uskoro ponovno nastupaju u Svjetskoj boksačkoj seriji (WSB) za kazahstansku momčad Astana Arlans.

Izdanci zagrebačkog BK Leonardo bit će među petoricom boksača branitelja WSB naslova koji će 13. prosinca u Astani nastupiti protiv Cuba Domadoresa.
U prvom nastupu u četvtoj WSB sezoni Hrvoje Sep boksat će protiv dvostrukog svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji Julija Cesara La Cruza, dok superteškaša Filipa Hrgovića čeka brončani sa Svjetskog prvenstva 2009. Jose Larduet.

Filip je, podsjetimo, prije dva tjedna u Moskvi pobijedio srebrnog s Europskog prvenstva 2013. Rusa Sergeja Kuzmina. Bila je to njegova 16. pobjeda u četiri sezone Svjetske boksačke serije (uz tri poraza). Sepov je dosadašnji WSB učinak 13-5.

Inače, branitelji WSB naslova Astana Arlansi u novu su sezoni ušli sa tri pobjede zaredom (Azerbaijan Baku Fires 4-1, Russian Boxing Team 3-2 i Mexico Guerreros 4-1).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije